Új kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY szervergeneráció

Az új Intel-alapú, kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY szerverekben a skálázhatóság, a teljesítmény és a költséghatékonyság ideális kombinációja ölt testet. A nagyvállalati adatközpontoknak, középvállalatoknak és fiókirodáknak szánt rendszerek hatékony számítási teljesítményt nyújtanak a mainstream üzleti alkalmazások, a szerver- és tárolóvirtualizáció, a privátfelhő-architektúrák, az infrastruktúraszerver-feladatok, a virtuális kliensekre épülő számítástechnika és a nagy teljesítményű használati forgatókönyvek támogatására.

A kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY torony- és rack-szerverek új generációja több olyan innovációt és fejlesztést is kínál, amelyek célzottabban kielégítik az egyedi felhasználói igényeket. A fejlesztések különösen az alábbi három területen szembetűnőek:

  • Az Intel® Xeon® E5 processzorcsalád optimális integrációjának köszönhetően az új kétfoglalatos PRIMERGY szervermodellek teljesítménye nagyságrendekkel javult. A GPGPU (General-Purpose computing on Graphics Processing Unit) kártyák támogatásának, a megnövelt adatátviteli sebességnek és a számos fejlett jellemzőnek köszönhetően az új PRIMERGY szerverek szinte bármilyen üzleti alkalmazás vagy adatközponti forgatókönyv kiszolgálására alkalmasak.
  • A vállalatok számára kritikus fontosságú, hogy IT-infrastruktúrájukat könnyen a változó gazdasági feltételekhez és prioritásokhoz tudják igazítani. Az új PRIMERGY szerverek moduláris kialakítású háza az adatközpontban is reagál erre az igényre. Magas szinten testre szabható szerverplatformot hoz létre, amellyel az ügyfelek aktuális IT-szükségleteiknek megfelelően, szabadon konfigurálhatják és később igény szerint bővíthetik rendszereiket.
  • A Fujitsu innovatív ServerView™ Virtual I/O Manager alkalmazása egyszerűsíti a PRIMERGY szerverek adminisztrációját és hálózatsemleges virtualizációt tesz lehetővé a dinamikus adatközpontban. A virtuális szerverprofilok áthelyezése, hozzáadása és helyreállítása leállás nélkül megvalósítható, a rendszerképek újratelepítésének munka- és időigénye pedig órákról percekre rövidül. Az egyszerűsített fogyasztásszabályozás és a 94%-os hatásfokú moduláris tápegység további energiaköltség-megtakarítást tesz lehetővé.

     

 

A torony-, rack- és penge-modelleket is tartalmazó új kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY szervergeneráció tagjai:

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022