Cégismertető

Az ANT (Advanced Network Technologies) Kft. 1990-ben, svéd-magyar vegyesvállalatként alakult meg. Az évek folyamán a magyar menedzsment fokozatosan kivásárolta a külföldi tulajdonosokat, így a cég mára teljesen hazai magánszemélyek tulajdonába került.
Ügyfeleink elsősorban közép- és nagyvállalatok, oktatási és államigazgatási intézmények közül kerülnek ki.
Tevékenységünk a kezdetektől elektronikai és informatikai területre fókuszál. Így a termékkereskedelem, a szolgáltatás, a rendszerintegráció és a fejlesztés is jelentős szerepet kapott történelmünkben és hatja át jelenünket.
Specialitásunknak tekintjük magasan képzett beruházási tanácsadói csapatunkat, akik ügyfeleinkkel együttműködve kiváló ár/érték arányú megoldásokat képesek kidolgozni.

Termékkereskedelem:
Cégünk több ismert és innovatív termék hazai meghonosításában vállalt kulcs szerepet.
Jelenlegi termékportfóliónk is a piac legjelentősebb és leginnovatívabb termékei közül kerültek ki. Példaként felsorolható itt az egyik legelőremutatóbb storage gyártó a NetApp, vagy a virtualizáció fő zászlóshajója a VMware termékei.
Cégünk a Fujitsu Technology Solutions egyik legnagyobb hazai partnere a "Select Expert" szakmai minősítés birtokosa és egyben szervizpartnere.

Cloud szolgáltatás:
Elsősorban professzionális felhasználók számára nyújtunk felhőszolgáltatást.
Ennek köszönhetően, több nagy magyar online szolgáltató fut szervereinken. Persze nem csak infrastruktúrát szolgáltatunk, hanem emelt szintű üzemeltetési és monitoring, valamint tanácsadói szolgáltatásokkal tesszük egyedivé szolgáltatásainkat.
Az általunk üzemeltetett rendszerek esetében így nagy figyelmet szentelünk a lehető leggyorsabb letöltési sebesség elérésének. Folyamatos teljesítmény monitoringunk következtében be tudjuk állítani az adott kiszolgálók (legyen az webszerver, adatbázis szerver, vagy akár applikációs szerver) optimális erőforrásigényeit, illetve ha arra az ügyfelünk lehetőséget biztosít, az alkalmazások terén is tudunk performancia optimalizációs javaslatokkal, vagy akár konkrét beállításokkal is élni.

Szolgáltatás és rendszerintegráció:
Az ANT egyik legnagyobb erőssége, hogy széles szolgáltatási területen tud minőségi megoldásokat nyújtani ötvözve a nemzetközi IT piacon jelen lévő megoldásokat a hazai árszinttel. Kimagaslóan nagy és képzett szakmai apparátusunknak köszönhetően ügyfeleink igényeit széles vertikumban képesek vagyunk kielégíteni.

Fejlesztés:
Több hazai fejlesztésű biztonságtechnikai rendszer kifejlesztéséhez nyújtottunk védőernyőt, illetve dolgozunk ma is.
Ezen tevékenységünkhöz rendszeresen igénybe vesszük az Európai Unió által kínált pályázati lehetőségeket.

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022