Ügyfélvélemények

Mezei János (MAPFRE ASISTENCIA Magyarország)

A MAPFRE a világ egyik vezető biztosító cégeként viszontforgalmazó partnerei és ügyfelei igényeinek minnél pontosabb megfelelése érdekében - a modern - internetes technológiákat is mind szélesebb körben használja.

Az ANT Kft. ebben a munkában webes fejlesztésekkel és virtuális kapcsolatterünk fenntartásával vállal szerepet.

Még a rohamtempóban kiadott feladatokat is kiválló minőségben valósították meg. A minőségi munkán túl ötleteikkel és tanácsaikkal is sokban segítik munkánkat.

Palotay Szilveszter informatikai igazgató (AKI)

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet informatikai határvédelmi rendszerének beszállítójaként és üzemeltetőjeként a több, mint 10 éves szoros munkakapcsolat alapján kijelenthetjük, hogy az ANT kft. az által képviselt értékek, mint a kimagasló szintű szakmai tudás, az ügyfelek iránt érzett felelős elkötelezettség és rugalmas együttműködési képesség birtokában egyike azon hazai tulajdonú kis és középvállalkozásoknak melyek kiemelkednek a hasonló profilú üzleti vállalkozások sorából. Őszinte szívvel tudom ajánlani Őket minden hasonló problémával és feladattal szembesülő vállalkozás számára.

Tóth András üzemeltetési vezető (Óbudai Egyetem NIK)

Kompetencia központjaink informatikai eszközeinek jelentős részét az ANT szállította.
A közel 8 éve tartó együttműködés során többek között több száz PC-t, notebookot, monitort szállítottak zökkenőmentesen valamint stabil szervizhátteret biztosítottak/biztosítanak intézményünk részére.
Az értékesítők szaktudása és hozzáállása valamint a szállítások pontossága jelentősen hozzájárult informatikai fejlesztéseink problémamentes megvalósulásához.
 

Ivanics Iván nyugdíjas tervező mérnök

Az ANT kft. tevékenységét indulása óta ismerem és figyelemmel kísérem.

Az informatika területén magasan képzett szakembereikkel élenjáró színvonalon biztosítják széleskőrű szolgáltatásaikat. A tervező irodai számítógépes rendszerek területén is minden igényt kielégítő munkát végeznek.

Ha problémám van a számítástechnikával csak Őket hívom!

 

Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft.

Az ANT kft már több éve biztosítja országos szinten áruházainkban (21) lévő Fujitsu szerverek rövid határidőn belüli alkatrészellátását, valamit a Fujitsu eszközök garanciális és garancia időn túli javítását. A szerződésben megfogalmazott vállalt kötelezettségeiknek és azon túl is maximálisan eleget tesznek!

Borzák Tibor üzemeltetési vezető (EPAM Systems)

Az EPAM Systems multinacionális vállalatként piacvezető pozíciót tölt be a szoftver-fejlesztési piacon.

A pozíció megtartásához elengedhetetlen, hogy a fő üzleti tevékenységeket támogató legfrissebb technológiák és IT megoldások rövid idő alatt rendelkezésre álljanak.  Ilyen információs technológiák például a virtualizáció és a fejlett storage-megoldások, melyek költséghatékonyságuk mellett lényegesen leegyszerűsítik és felgyorsítják többek között a fejlesztési- és QA folyamatokat is.

Az ANT Kft. elkötelezett híve az up-to-date IT megoldásoknak, az értékesítők szaktudása, rugalmassága és az egyes szállítások pontossága jelentősen hozzájárult a cég előmeneteléhez.

Viszló Éva HR menedzser (felelõs még az IT, EHS és Security területért)Belden-Duna Kábel Kft.

Az ANT Kft. sok éve az egyik legfontosabb informatikai beszállítónk, pedig nálunk ez nem könnyû: könyörtelenül újratenderezzük a piacot rendszeresen, legyen szó olcsó tonerrõl vagy milliós gépekrõl. Persze, folyamatosan másoktól is rendelünk, de még így is szívesen fordulok az ANT-hoz, ha gyorsan kell valami, ha precíz ügyintézés kell, vagy éppen szakértelem valami ritka feladat megoldásához. Sok sikert nekik továbbra is - megérdemlik!

Sedlák Zoltán tulajdonos (Quality-Ram Plus Kft.)

Több éves üzleti kapcsolatunkat, a partnerség jellemzi. Az igényeinkhez a legmegfelelőbb megoldásokat kapjuk, precízen és megbízhatóan. Üzletkötésüknél nemcsak az eladó jár jól, hanem a vevő is!

Balkányi András informatikai osztályvezető (KRE)

Az ANT Kft csapatával, mint IT tűzfalrendszer üzemeltetők, eszköz beszállítók ill. szervizpartnerek, együttműködésünk immár évtizedes múltra tekint vissza. Az egyetem informatikusait, rendszergazdáit minden felmerülő műszaki probléma megoldásában maximálisan támogatják, segítséget nyújtanak. Szakmai hozzáértésük megkérdőjelezhetetlen, tűzfalaik mögött biztonságban tudhatjuk adatainkat.

 

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022