Sajtó

Sajtóközlemény a GOP-1.1.1-11-2012-0171 számú pályázatunk zárásáról

Végéhez ért az Advanced Network Technologies (ANT) vezetésével folyó „Lézer technológiájú kristály bontási eszközök fejlesztése” projekt. A fejlesztés a „GOP-1.1.1-11-2012-0171” pályázati konstrukció keretében jött létre.

Ha pénz tör fel

Dr. Bajcsi Péter és Tábor Viktor. Forradalmasítanák a fúrótisztítástDOLLÁRMILLIÁRDOS ÜZLET KAPUJÁBAN

Egy fejlesztés átrajzolhatja az olajkutak termeltetésének technológiáját.

Lézersugár a kőolajért

 A magyar találmánytól az új készletek feltárását várják.

Gazdaságosan már nem kitermelhető olajkutak válhatnak nyereségessé egy magyar találmány segítségével – jelentették be tegnap Mórahalmon egy konferencián. A találmány lényege, hogy nagy teljesítményű lézersugár segítségével a föld alatt megolvasztható a kőzet, és elválasztható a szénhidrogénektől vagy a föld alatti vízkészletektől.

Lézerfény a föld alatt

Mórahalom - A Hidrogeológusok Nemzetközi Szövetségének magyar tagozata 3 napos konferenciát rendez Mórahalmon a nemzetközi hidrogeológustársadalom számára, hogy bemutassa a geotermikus energia régiós alkalmazási lehetőségeit.

Interjú a lézeres fejlesztésről a Kossuth Rádióban

2013. május 8. és 10-e között Mórahalmon megrendezett a Hidrogeológusok nemzetközi konferenciáján került sor a ZerLux márkanéven megjelenő föld alatti lézeres fúrási technológiánk debütálásának.

Ezzel kapcsolatban a Kossuth Rádió 2013. május 10-én interjút készített csapatunk néhány tagjával.

A rádió interjút az alábbi bejegyzésben hallgathatjátok meg:

Fujitsu Stylistic M532 - a stílus maga a tablet

Megjelent a Mobilaréna műsorában a Fujitsu Tabletjének tesztje. Ebbe kínálunk most betekintést, illetve az oldal alján megnézhetitek magát a műsort is.

...

Díjat nyert a Fujitsu-nál a Web Access Control

Az ANT Kft. 2012-ben a WebAccessControl termékével elnyerte a Fujitsu-nál a nemzetközi díjstruktúrában kiosztott díjai közül a magyarországi "Legjobb Megoldás Innovátor" díjat.

A Cisco és a NetApp középvállalati megoldással bővítette a sikeres FlexPod keretrendszer architektúrát

Az előzetesen minősített architektúra keretrendszerek és a vezető IT beszállítóktól származó, minősített felügyeleti megoldások új sorozatával az ügyfelek nagyobb rugalmasságot és több választási lehetőséget kapnak megfizethetőbb áron. Az ügyfelek belső avagy privát felhő alapú informatikára való áttérésének felgyorsítása céljából a Cisco és a NetApp április közepén bejelentette, hogy a FlexPod keretrendszert a kisebb munkaterhelésekre méretezett, és ennek megfelelően árazott, új sorozatával bővíti.

A NetApp negyedszerre nyerte meg a Storage Magazine Minőségi Díját

A független iparági kiadvány Storage Magazine és SearchStorage.com szakmai portál által idén hetedik alkalommal lebonyolított felmérésben a NetApp átlagosan 6,69 pontot ért el, így ismét megelőzte az IBM, a HDS, az EMC és a HP megoldásait, elnyerve az idei Minőségi Díjat (Quality Awards). A felmérésben az Enterprise (nagyvállalati) kategóriában a tárolórendszerek funkcióin és megbízhatóságán felül a gyártó szolgáltatásainak minőségét, azaz az ügyfelek átfogó benyomását mérték.

A Fujitsu virtualizációs világrekordot állított fel a PRIMERGY BX924 S3 generációval

A Fujitsu újfent bizonyította, hogy PRIMERGY BX pengeszervereivel egyszerűbben és olcsóbban lehet kiépíteni és üzemeltetni a középvállalatok, fiókirodák és nagyméretű adatközpontok IT-infrastruktúráját. A régóta számos területen világelső Fujitsu PRIMERGY szerverek ezúttal a VMware VMmark 2.1.1 benchmark szerint állítottak fel világrekordot 10,94@10 tile eredménnyel, a kétfoglalatos rendszerek kategóriájában1 (tile = feladatsor, a VMmark standard mérőszáma).

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022