A Fujitsu virtualizációs világrekordot állított fel a PRIMERGY BX924 S3 generációval

A Fujitsu újfent bizonyította, hogy PRIMERGY BX pengeszervereivel egyszerűbben és olcsóbban lehet kiépíteni és üzemeltetni a középvállalatok, fiókirodák és nagyméretű adatközpontok IT-infrastruktúráját. A régóta számos területen világelső Fujitsu PRIMERGY szerverek ezúttal a VMware VMmark 2.1.1 benchmark szerint állítottak fel világrekordot 10,94@10 tile eredménnyel, a kétfoglalatos rendszerek kategóriájában1 (tile = feladatsor, a VMmark standard mérőszáma).

Üzleti előnyök

A versenyképesség megőrzéséhez a vállalati IT-infrastruktúrának hozzá kell járulnia a költségcsökkentéshez, fokoznia kell a teljesítményt és gyorsan kell reagálnia a változásra. A Fujitsu PRIMERGY pengeszerverek használói több szervert és komponenst konszolidálhatnak és ezzel együtt beruházási költségeiket is lefaraghatják. A kevesebb szerver üzemeltetése és felügyelete is egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb, ami a működési kiadásokat is mérsékli. Az üzleti reagálókészséget a rendszerek egyszerű, moduláris kialakítása és a telepítési időt órákról percekre rövidítő, praktikus jellemzőkészlet is javítja.

További lehetőséget kínál a szerverkonszolidációra a virtualizációs technológia. Ebben az esetben a konszolidáció úgy érhető el, hogy a vállalat több virtuális szervert üzemeltet egy hardverplatformon. A Fujitsu PRIMERGY BX pengeszerverek tökéletesen illeszkednek az x86-os szervervirtualizációs forgatókönyvekbe, olyan további előnyöket is biztosítva, mint a hatékonyabb felügyelet, a megnövelt rendelkezésre állás, valamint az osztott infrastruktúra és a virtuális I/O révén elérhető hatékonyabb működés.

A Fujitsu PRIMERGY BX pengeszerverek más rendszereknél nagyobb teljesítményt nyújtanak virtualizált környezetben. Ez fokozza versenyképességüket és még jobb üzleti eredmények elérését teszi lehetővé.
1 A VMmark eredményt elérő Fujitsu PRIMERGY BX924 S3 szerverpengék egyenként 256 GB memóriával és Intel® Xeon® E5-2690 processzorokkal dolgoztak.
Az összehasonlítás a 2012. március 20-i állapotot tükrözi.
A VMware és a VMmark a VMware Inc. nyilvántartásba vett vagy bejegyzett védjegye. A VMware® VMmark™ a VMware Inc. terméke.

Tartalomátvétel

©2009 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás:2014.09.18.

by: EOX Kft.