Fujitsu Termékek - Szerverek

Szerverek az Ön IT rendszeréhez

A Fujitsu a nagy megbízhatóságú számítástechnikai és kommunikációs termékek, valamint fejlett mikroelektronikai eszközök teljes választékát kínálja, és ezzel vevőinek hozzáadott értéket biztosít. Ezt kínálja Önnek is az ANT Kft., mint a Fujitsu SELECT EXPERT partnere. 

 

Ipari szabvány alapú szerverek/PRIMERGY

A Fujitsu legújabb generációs PRIMERGY szerverei teljesítményben, bővíthetőségben és termelékenységben is többet nyújtanak a korábbi generációs szervereknél, jelentős fejlődést produkálva teljesítmény-fogyasztás arányában. Hatékonyan támogatják az adatbázis-megoldásokat, a magas rendelkezésre állási szintű konfigurációkat és a katasztrófatűrő infrastruktúrákat. Teljes iparági szabványokon nyugszanak, emellett  kiemelkedőek a megbízhatóság, a teljesítmény, a felügyelet és az energiahatékonyság terén.

Töltse le áttekintő ismertetőnket!

Mikro szerverek      

Minden tud, ami amire egy kisvállalatnak szüksége van.  Az MX130 az alap, ami a file, web és printer szolgáltatásokhoz kell. Szerver funkciók alacsony áron.

 


 

Penge szerverek  (Blade)

A PRIMERGY penge szerverek a kategóriában rekordnak számítanak. Ilyen sűrűségű rendszert egyetlen rivális sem épített még. 

 

 


 

Rack szerverek

A legújabb iparági független benchmark-eredmények bizonyítják, hogy a PRIMERGY RX rack-szerverek iparágvezető teljesítményt nyújtanak az adatbáziskezelés, a virtualizáció és az integrált vállalatirányítás (ERP) kritikus területein.

Torony szerverek             

A Fujitsu PRIMERGY TX szerverei a legideálisabb megoldásokat nyújtják a kis-, és középvállalkozások számára. Kellő rugalmassággal tudják követni a bővülő vállalkozás változó szükségleteit, emellett  folyamatos, zökkenőmentes működést garantálnak.

ScaleOut szerverek

PRIMERGY CX1000-rel a Fujitsu átírta az adatközponti környezet játékszabályait. A nagyméretû scale out adatközpontokhoz és felhő környezetekhez tervezett PRIMERGY CX1000 anélkül csökkenti a költségeket, hogy ennek a teljesítmény látná kárát. 

 

UNIX szerverek: 

A SPARC szerverek olyan, a legújabb nagy teljesítményű processzor-architektúrára épülő (SPARC belépő szintű szerverek esetén SPARC T3, SPARC középszintű és csúcskategóriás szerverek esetén SPARC64 VI™-től SPARC64 VII+™-ig) és Oracle Solaris 11-et, a világ legnépszerűbb UNIX működési környezetét futtató UNIX rendszerek, amelyek már bizonyították megbízhatóságukat.

SPARC M series

Az Oracle Solarist futtató SPARC vállalti M-osztályú szerverei a legmagasabb szintű teljesítményt, bővíthetőséget és a küldetéskritikus alkalmazások számára való rendelkezésre állást nyújtják.

SPARC T series

Az Oracle Solarist futtató SPARC T-osztályú kiszolgálói a legjobban bővíthető, legbiztonságosabb és nagy mértékben integrált platformot biztosítják vállalati megoldások telepítéséhez.  

 

Rack technológia:

A struktúrált hálózat kialakításában segít a PRIMECENTER rack család. A 19 coloc M1 Racks rackszekrény ideális választás, hogy rugalmasan variálható hálózatot alakíthassunk ki. Tervezésekor elsődleges szempont volt a legjobb szellőzés kialakítása ezáltal a legjobb hűtés biztosítható szerverek és hálózati eszközök számára.  A központi adminisztrációt az RC25 rack konzolteszi lehetővé melyhez analóg KVM switch integrálható valamint USB drive csatlakoztatható az előlapi USB csatlakozón keresztül. A szünetmentes áramellátás megoldáshoz a Fujitsu az APC UPS rendszereit használja.


Rendszermenedzsment:

A Fujitsu szerverfelügyeleti megoldása ServerView® Suite . A szoftver új fejlesztései egyszerűsítik az IT felügyeletet, ezáltal időt és pénzt takarítanak meg. A felhasználók igényeire és a piac fejlődésére reagáló új verzió jobb használhatóságot, új, korszerű biztonsági és felhasználókezelési jellemzőket biztosít, és magasabb szinten támogatja a virtualizált erőforrás-gazdálkodást. A teljesen áttervezett, jobban használható felület innovatív, könnyen kezelhető navigációs jellemzőkkel fokozza a rendszergazdák munkájának produktivitását és eredményességét. Az ügyfelek számára további előnyt jelent a szerepkör-alapú felhasználókezelés és az egyszeri bejelentkezés az összes ServerView komponensre. A fejlesztések nyomán egyszerűsödik és hatékonyabb lesz az IT-felügyelet és javul a biztonság. A meglévő könyvtárszolgáltatások (Directory Services) felé nyújtott interfész révén a szerverek könnyen integrálhatók az IT-környezetbe és alkalmazkodnak a teljes vállalati szervezetre kiterjedő IT-biztonsági szabályokhoz.

 Támogatott szoftverek 

Operációs rendszerek:    Virtualizációs megoldások:    

 

 

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022