Fujitsu Primergy blade szerverek

PRIMERGY BX900
a dinamikus kocka. Ebben a kategóriában rekordnak számít: ilyen sűrűségű rendszert egyetlen rivális sem épített még. A Dynamic Cube egy 10U kivitelű blade keret, amelybe összesen 18 félmagas blade szerver fér. Már egy ilyen szerver is elegendően gyors egy teljesítményigényes vállalati alkalmazás (pl. ERP, CRM vagy Exchange) futtatásához, de itt 18 ilyen szerver lehet egy keretben, vagyis összesen 144 processzormagot kapunk több mint 2,5 terabájt memóriával, amin akár több száz virtuális gépet futtathatunk. Ha ez sem lenne elég, akár négy BX900 is összefogható egyetlen homogén, egységesen kezelhető bladeszerver-farmmá.

PRIMERGY BX400
a „dobozos adatközpont" középvállalati felhasználásra alkalmas formai kialakításban kínálja a pengetechnológia előnyeit. A Fujitsu pengeszerver-családjának tagjaként a PRIMERGY BX400 is ugyanazokból a komponensekből építkezik, mint testvére, csak kisebb léptékben. A PRIMERGY BX900-nál megismert teljesítményt és megbízhatóságot az e piaci szegmensben ritkán fellelhető használati egyszerűséggel és sokoldalúsággal ötvözi. A BX400 architektúrájának négy sarokköve: a „dobozos" kialakítás, az egyszerű használat, az energiahatékonyság és a modularitás.

PRIMERGY BX
szerverpengék rendkívül megbízható alaplappal és a legújabb Intel® Xeon® energiahatékony processzoraival dolgoznak. Gyors DDR3 memóriájuk max. kapacitása 512 GB, alaplapi hálózati vezérlőik pedig max. 10 GbE sávszélességet támogatnak. A szerverek opcionálisan helyi merevlemezekkel vagy (max. két) SSD-vel is felszerelhetők, és mezzanin kártyákkal is kiegészíthetők a jobb külső csatlakozáshoz. Az ügyfél a BX920, BX922, BX924és BX960 PRIMERGY szerverpenge valamint a szalagosSX910 illetve SX940, SX960 és SX980 PRIMERGY SX tárolópengék közül választhatja ki az igényeinek  leginkább megfelelőt.

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022