Arcserve

Az Arcserve a világ legmegbízhatóbb adatvédelmi és üzletmenet-folytonossági partnere.

Világszerte együttműködik partnerekkel és ügyfelekkel, hogy díjnyertes üzletmenet-folytonossági megoldásokat hozzon létre, amelyeket egy olyan csapat fejlesztett ki, amely az innovációra, az egyszerűsítésre és az Ön vállalkozása sikerére összpontosít.

Az ANT az Arcserve egyetlen magyarországi GOLD partnere.

 

 

Következő generációs üzletmenet-folytonossági megközelítés

Az Arcserve nyugodt, aggodalmak nélküli éjszakákat hozhat el számodra. A kategóriájában legjobb, újgenerációs megoldások biztosítják, hogy vállalati adatvagyonod biztonságban legyen – mindig, mindenhol. Védd meg adataid olyan átfogó megoldásokkal, melyeket úgy terveztek, hogy azok mérettől és komplexitástól függetlenül megfeleljenek minden vállalkozásnak.

  • Az Arcserve, mint a világ legtapasztaltabb üzletmenet-folytonossági és katasztrófa-helyreállítási (BCDR) megoldások szolgáltatója, mindenki másnál jobban megérti a modern IT kihívásait.
  • A nonprofit és professzionális szolgáltató cégektől a technológiai vállalatokon át a kiskereskedelmi óriásokig világszerte az ügyfelek sokasága támaszkodik az Arcserve-re, hogy biztonságban tarthassa adatait.
  • Az Arcserve együtt fejleszti egyedi megoldásait a világ vezető technológia cégeivel, így intenzíven integrálódik az Amazon AWS, a Microsoft, a HPE, a NetApp, a Fujitsu, a VMware, a Nutanix és más gyártók megoldásaival is.

 

3.000+

támogatott platform, rendszer és alkalmazás

235.000+

ügyfél adatai maximális biztonságba helyezve

150+

országban használják az Arcserve megoldásait

35+

évnyi tapasztalat a biztonsági megoldások piacán

 

Egy gyártó, minden biztonsági mentési és IT katasztrófa-helyreállítási szükségletre

Szabadulj meg a különböző gyártók felügyeleti konzoljainak tengerétől! Válts az Arcserve bevált megoldásaira, amelyek egyedülálló módon biztosítják a piacon az adatbiztonsági megoldások legátfogóbb készletét.

Szoftver

Könnyen telepíthető és kezelhető szoftverek, melyek integrálhatók a meglévő szerverekkel és adattárolókkal, anélkül, hogy további fejlesztésekre vagy termékekre lenne szükség.

Hardware

A szoftverek mellett adattárolók is elérhetők. A többfunkciós deduplikációs készülékek a díjnyertes szoftvert ipari minőségű hardverrel kombinálják, melyen az adatvagyon helyi mentése és szükséges esetén a helyreállítás is villámgyorsan lehetséges.

Felhő

A közvetlenül a felhőbe vagy hibrid felhőalapú adatmentési és katasztrófa-helyreállítási szolgáltatás segítségével magasabb védelmi szint érhető el. Az adatok helyezhetőek nyilvános vagy privát felhőkbe, rugalmas visszaállítási lehetőségekkel.

 

Fókuszban a vállalati adatvagyon biztonsága

Az Arcserve segítségével bármilyen adattárolással és -biztonsággal kapcsolatos kihívás megoldható

 

Rugalmas adattárolás

Egy hatékony adatrugalmassági stratégia megköveteli, hogy a vállalati adatvagyonodról tarts biztonsági mentéseket, tárold azokat különböző helyen, és egy megváltoztathatatlan (immutable) másolatot is tarts a helyszínen, off-premise vagy a felhőben. De ami a legfontosabb, az a gyors helyreállítás és a normál működés helyreállítása - ezekben segíthet az Arcserve

Ransomware védelem

Hárítsd el a kibertámadásokat és azok következményeit a fenyegetés-megelőzési, -észlelési és zsarolóprogrammentes helyreállítási technológiákkal, amelyeket egyetlen megoldásban és irányítópultban egyesítve kezelhetsz egyszerűen és hatékonyan.

Állásidő minimalizálása

Kerüld el az akár több száz órányi hasznos idő elvesztegetését azáltal, hogy villámgyorsan és közel nulla adatvesztés nélkül állítod helyre a kulcsfontosságú rendszereket, alkalmazásokat és adatokat – így megőrizheted bevételed, hatékonyságod és jó hírneved.

Adatvesztés megelőzése

Akadályozd meg az Arcserve segítségével, hogy az üzleti szempontból kritikus fontosságú adatvagyonod kompromittálódjon vagy megsemmisüljön. Kerüld el a költséges leállásokat és ne engedd hogy csorba essen céged hírnevén.

Microsoft 365 és más SaaS-alkalmazás védelme

Védd meg Microsoft 365-ben és más SaaS szolgáltatónál tárolt adataidat a ransomware támadásoktól, rosszindulatú felhasználóktól, adatvesztéstől és más típusú IT-katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak az üzletben.

Felhőadatok kezelése és védelme

Az Arcserve lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű cég biztonságosan profitálhasson a felhőtechnológia biztosította előnyökből. Védd meg felhő alapú munkaterhelésed, nyilvános, privát vagy épp multi-cloud biztonsági mentéseidet, és biztosíts villámgyors katasztrófa-helyreállítást és magas rendelkezésre állást.;

IT-komplexitás csökkentése

Az Arcserve megoldásaival nincs szükség bonyolult rendszerintegrációkra, amelyek jelentős beruházásokat és munkát igényelnek. Kezeld az adatvédelmet egyetlen központi felület segítségével és mentesítsd szakértőidet a felesleges munkától, miközben adataid biztonságát is tovább növeled.

Adatvédelmi költségek csökkentése

Az Arcserve alkalmazás- és adatvédelmi megoldásaival drámaian csökkentheted a teljes birtoklási költséget (TCO-t) azáltal, hogy egyszerűsítheted az IT-műveleteket és biztosítod az üzletmenet-folytonosságot. Kerüld el a több gyártós megoldások révén fellépő biztonsági réseket és biztosíts magasabb SLA-t a korábbi költségek töredékéért.

Jogszabályoknak való megfelelés

Felelj meg egyszerűbben a jogi követelményeknek és ess át az ellenőrzéseken fennakadás nélkül. Az Arcserve adatkezelési megoldásaival egyszerűen betarthatod a különféle előírásokat, beleértve a GDPR-t is, miközben biztosíthatod a szenzitív ügyféladatok maximális védelmét.

 

Átláthatóság növelése

Az Arcserve innovatív megoldásai segítenek a vállalatoknak garantálni rendszereik elérhetőségét és átláthatóságát, hozzájárulva a hatékony üzleti folytonossághoz. Az automatizálható IT-katasztrófavédelmi megoldás segítségével a rendszerek, alkalmazások és adatok minimális helyreállási idő alatt visszaállíthatóak.;

 

 

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022