Arcserve RANSOMWARE védelem

Ransomware védelem
Hárítsd el a kibertámadásokat és azok következményeit a fenyegetés-megelőzési, -észlelési és zsarolóprogrammentes helyreállítási technológiákkal, amelyeket egyetlen megoldásban és irányítópultban egyesítve kezelhetsz egyszerűen és hatékonyan.
 
Fejlett zsarolóvírus-védelem a modern IT-infrastruktúrákhoz
A ransomware egy olyan rosszindulatú szoftver, amelyet arra terveztek, hogy titkosítsa adataid és így blokkolja a hozzáférést azokhoz mindaddig, amíg egyfajta váltságdíjat ki nem fizetsz érte. Általában azonban ez sem megoldás, hiszen a zsarolók az esetek nagy részében így sem tudják / akarják teljesen visszaállítani a fájlokat, sőt további pénzbeli követelésekkel állnak elő, illetve az adatok kiszivárogtatásával fenyegetőznek. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a zsarolók követeléseinek sosem szabad engedni.
 
De mi akkor a megoldás? A megelőzés! Az Arcserve segítségével kiküszöbölheted a különálló adatbiztonsági és -védelmi megoldások közt tátongó réseket, hiszen egyetlen gyártó átfogó termékpalettájával előzheted meg a zsarolóprogramok okozta problémákat. Biztonsági mentés, katasztrófa-helyreállítás és kiberbiztonsági megoldás – az Arcserve lehet az első és utolsó védelmi vonalad is a kibertámadások ellen.
 
Hogyan terjednek a zsarolóvírusok?
A zsarolóvírusok általában a következőkön keresztül terjednek:
 
  • Rosszindulatú program letöltésére szolgáló, különböző hivatkozásokat tartalmazó e-mailek és szöveges üzenetek vagy rosszindulatú programot tartalmazó mellékletek.
  • Olyan webhelyek és rosszindulatú hirdetések, amelyek kizárólagos célja a felhasználók bevonzása, és rávenni őket, hogy egy rosszindulatú linkre kattintsanak vagy letöltsenek egy kártékony programot
  • Közösségi média és mobilalkalmazások, amelyek úgy tűnhetnek, hogy megbízható forrásból származnak, de úgy vannak kialakítva, hogy egy vírust közvetlenül az alkalmazáson belül, vagy a mobileszköz számítógéphez való legközelebbi csatlakoztatásakor letöltsenek.

 

Állj útjába a Ransomware támadásoknak

Védd meg vállalkozásod a hatalmas anyagi károktól és a rossz hírnévtől. Az Arcserve mesterséges intelligenciával kombinált rendszere megvédi az adatokat a kibertámadásoktól, míg a díjnyertes biztonsági mentési és katasztrófa-helyreállítási funkciók segítségével elkerülhetők az emberi hibákból vagy egyéb problémákból adódó adatvesztések.

 

 

Felismerés és megelőzés

A Sophos Intercept X Advanced megvédi helyszíni, felhő- és SaaS-alapú biztonsági másolatait a fenyegetések legszélesebb skálájával szemben aláírás-alapú és aláírás nélküli rosszindulatú programok észlelésével, mély tanulási neurális hálózattal, anti-exploit, CryptoGuard és WipeGuard technológiákkal

Védelem

A heterogén, image-alapú technológia a nagyvállalati szoftverekre jellemző átfogó beállítási és funkció arzenállal véd, azok bonyolultsága nélkül. Igény szerint állíthatod be, bővítheted vagy épp kapcsolhatod ki a funkciókat, anélkül, hogy komoly eszközbővítéseken kellene átesned.

Helyreállítás

A proaktív, többrétegű védelmi rendszer megvédi az adatokat és szavatolja a biztonsági mentési adatok sértetlenségét. Az Arcserve megoldásaival a fenyegetéseket semlegesíthetjük, miközben az adatvesztés és az állásidő miatt sem kell aggódnunk.

Hogyan alakítsd ki adatvédelmi stratégiád?
 
A „3-2-1-1 adatvédelmi stratégia” egy hatékony módszer az adatok biztonságos tárolására és védelmére, amelyet a fontos adatok elvesztésének vagy sérülésének minimalizálása érdekében alkalmaznak. Ez a stratégia négy lépcsőből áll, amelyek a következők:
 
  • 3 példány: Az adatokról három különálló példányt kell létrehozni. Ez a három példány tartalmazza ugyanazokat az adatokat, és lehetőleg különböző helyeken vagy eszközökön legyenek tárolva. Ha valamelyik példány sérül vagy elveszik, a másik két példány még mindig elérhető marad.
  • 2 különböző adathordozón: Az adatokat két különböző adattárolón kell tárolni. Ez azt jelenti, hogy az adatok egyik példánya lehet például egy szerveren, míg a másik példány lehet külső merevlemezen / szalagon / NAS-on. Ez a módszer védelmet nyújt a technikai hibák, adatvesztések vagy kompatibilitási problémák ellen.
  • 1 off-site másolat: Az adatokból legalább egy példányt off-site, azaz fizikailag máshol elhelyezkedő helyszínen lévő adattárolón is tárolni kell. Ez a lépés védelmet nyújt a kiberbűnözők és a természeti katasztrófák / balesetek ellen.
  • 1 immutable másolat: Az adatok egy példányát egy olyan tárolón kell elhelyezni, amely nem engedélyezi az adatok módosítását vagy felülírását (immutable). Ez garantálja, hogy az adatokat nem lehet véletlenül vagy szándékosan megváltoztatni vagy törölni.

 

Fókuszban a vállalati adatvagyon biztonsága

Ajánlott Arcserve megoldásaink erre a kihívásra
Arcserve Appliances Secured by Sophos
 
Minden az egyben biztonsági mentési, katasztrófa-helyreállítási és kiberbiztonsági eszköz a szofisztikált hacker támadások elleni védelem első és utolsó védelmi vonalaként
Arcserve UDP
 
Heterogén, teljes biztonsági mentési, katasztrófa-helyreállítási és integrált kiberbiztonsági szoftver felhő, virtuális és fizikai munkaterhelésekhez – beépített deduplikációval
Arcserve Backup
 
Átfogó vállalati szintű, közvetlen szalagos biztonsági mentési megoldás
Arcserve OneXafe
 
Kibővíthető, változtathatatlan (immutable), hálózathoz csatlakoztatott tároló a strukturálatlan adatokhoz és a biztonsági mentési célokhoz
 
Arcserve SaaS Backup
 
Átfogó adatvédelemi és helyreállítási szofver Microsoft 365-höz, Google Workspace-hez és Salesforce-hoz és még sok más platformhoz
 
Arcserve Cloud Hybrid
 
Teljesen integrált, felhőalapú biztonsági mentési, kiberbiztonsági és katasztrófa-helyreállítási bővítmény az Arcserve adatvédelmi szoftvereihez és eszközeihez
 
 
 
Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022