Díjat nyert a Fujitsu-nál a Web Access Control

Az ANT Kft. 2012-ben a WebAccessControl termékével elnyerte a Fujitsu-nál a nemzetközi díjstruktúrában kiosztott díjai közül a magyarországi "Legjobb Megoldás Innovátor" díjat.

A díj átadására 2012. június 7-én került sor a már hagyományosan megrendezésre kerülő Fujitsu Select Partneri rendezvényén, melynek az idén a Kopaszi gát - Öböl Háza adott otthont.

A díjat a Fujitsu különösen azért itélte oda az ANT WAC nevű termékének, mivel a megoldás megvalósításához, illetve továbbfejlesztéséhez az ANT a Fujitsu megoldásait is felhasználta.

Tervben van egy olyan "közös" termék kibocsátása, melyhez a Fujitsu nyújtja a hardverkörnyezetet és az ANT a firmware-t. Az appliance megoldás újdonságot fog hozni a piacra azzal, hogy az eddigi appliance jellegű hálózatbiztonsági megoldások általában vagy nagyon drágák, vagy alacsony tudásszintűek - mondta Tábor Viktor az ANT piaci területéért felelős ügyvezető igazgatója.
Elmondta továbbá azt is, hogy bíztató előjel lehet az is, hogy lehetőséget kapott a termék a nemzetközi megmérettetésre is a Fujitsu érintett fejlesztésekért felelős vezetőjének való bemutatással. Amennyiben elnyeri a világ vezető ICT szállítójának tetszését, úgy nem lehetetlen, hogy felkerül a globális forgalmazási listára és a világ 70 országában - ahol a Fujitsu hálózatot tart fenn - kapható lesz a termék. Persze mindez még csak egy lehetőség és addig még rengeteg munka vár ránk figyelmeztetett Tábor Viktor.

A termék körül nem ez az első siker, hiszen a fejlesztéshez Európai Uniós pályázaton is sikerült támogatást elnyerni.

- Ez a támogatás nagyon nagy segítséget jelentett cégünknek, hogy a terméket létrehozhassuk. Enélkül valószinűleg sokkal hosszabb időbe telt volna, illetve sokkal több idegeskedés és küzdelem jellemezte volna a fejlesztés két évét. - mondta az igazgató miközben viszaemlékezett a projektre - meg kell mondjuk, hogy tartottunk az EU-s támogatásoktól, mert igen sok negatív felhangú történet kering a pályázati elszámolásokról, illetve még régebben nekünk is volt rossz tapasztalatunk ezügyben. Meg kell mondjam, hogy a mostani helyzet azonban egészen más, sokkal rugalmasabb és vállalkozásbarátabb, mint a régi emlékekben. Nem véletlen hát, hogy szinte minden részfeladatot a tervekben szereplő határidőben sikerült megvalósítani. Ezért örülünk különösen annak, hogy ezt a fejlesztésünket a Fujitsu is értékelte és sikerült elnyernünk ezt a megtisztelő díjat.

 

Tartalomátvétel

©2009 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás:2019.09.16.

by: EOX Kft.