Fujitsu

Díjat nyert a Fujitsu-nál a Web Access Control

Az ANT Kft. 2012-ben a WebAccessControl termékével elnyerte a Fujitsu-nál a nemzetközi díjstruktúrában kiosztott díjai közül a magyarországi "Legjobb Megoldás Innovátor" díjat.

 A díjat a Fujitsu különösen azért igérte oda az ANT WAC nevű termékének, mivel a megoldás megvalósításához, illetve továbbfejlesztéséhez az ANT a Fujitsu megoldásait is felhasználta.

Fujitsu monitorok - az elsők között TCO 6.0 tanúsítással

A nagy kijelzőmárkák közül a Fujitsu termékei az elsők között teljesítik az új TCO Display 6.0 szabvány követelményeit.

A világ első és egyetlen üzleti ultrabook-ja - Fujitsu Lifebook U772

 

                                   

Magyarországon is kapható már a világ első - és ez idáig egyetlen- üzleti ultrabookja, a Fujitsu Lifebook U772.

Újabb két Fujitsu certifikáció - teljes a lista


Az ANT Kft. mindig is arra törekedett, hogy szakmailag a legmagasabb színvonalat nyújtsa ügyfelei számára. A Fujitsu partnerei számára szakmai oktatások sorozatát biztosítja, melyeket elvégezve a partnerek különböző minősítéseket szerezhetnek vizsgák által.

Ismét az élen - Fujitsu Select Partner Díjkiosztó


A Fujitsu 2012. júniusában nagyszabású SELECT Partner Program díjkiosztó rendezvényt szervezett, melyen - mint a neve is mutatja - a válogatott partnerei vettek részt. Ezen az ünnepélyes díjátadón vehette át Tábor Viktor, az ANT Kft. tulajdonosa Poros Gábortól, a Fujitsu ügyvezetőjétől A Legjobb Megoldás Innovátor díjat.

Díj: "Recommendation for Excellence" ajánlás a Fujitsu P23T-6 FPR 3D kijelzőnek - Horvátország

Főbb megállapítások
A horvát piacon ritka és nagy érték a professzionális monitor. A Fujitsu P23T-6 FPR 3D kijelző ebbe a kategóriába tartozik. A kiváló minőségű színes kijelző nagy kontrasztot, szinte korlátlan látószöget és elforgatási lehetőséget biztosít. 

Termékbejelentés: Fujitsu LIFEBOOK LH532 – kompakt teljesítmény mindennapi használatra


belépő szintű (All-round) Fujitsu LIFEBOOK LH532 noteszgép főbb jellemzői  • Harmadik generációs Intel® Core™ processzorok és a legújabb Intel® HM76 lapkakészlet

  • Kompakt 35,6 cm-es (14”) általános rendeltetésű noteszgép többféle színben

  • Kellemes tapintású, innovatív „soft touch” felület

Új kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY szervergeneráció

Az új Intel-alapú, kétfoglalatos Fujitsu PRIMERGY szerverekben a skálázhatóság, a teljesítmény és a költséghatékonyság ideális kombinációja ölt testet.

Fujitsu Lifebook rajongók közösségi oldala


Ha fontos neked az, hogy a laptopod mindent tudjon, ami a kor legújabb vívmánya, de mindez számodra nem elég, mert kell a jó megjelenés, kell az impresszió, kell a minőség, kell, hogy lássák, tudják, Te nem csak sikeres vagy, de azt is tudod, hogy mi a siker kulcsa, akkor a Te választásod a LIFEBOOK!

Tartalomátvétel
Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022