Bevált zöld megoldások: dobogós helyen a Fujitsu a Greenpeace Green IT rangsorában

A Cool IT Leaderboard ötödik verziójában a Greenpeace az IT energiafogyasztásra gyakorolt hatása, az informatikai célú klímamegoldások és politikaformáló erő szempontjából értékelt 21 vállalatot. Kínálata sokszínűsége, részletes esettanulmányai és meggyőző háttéradatai alapján a Fujitsu ismét magas pontszámokat kapott – és 3. lett az értékelésben.



Megbízható márka

A Fujitsu proGREEN selection termékeinek és megoldásainak értékesítésével partnereink versenyképes áron juttathatják energiatakarékos felső kategóriás termékekhez ügyfeleiket. A Fujitsu hardvereket előállító összes létesítmény követi a környezetbarát gyártás szabályait. ProGREEN termékeink kívül-belül zöldek – amint azt a Greenpeace legszigorúbb vizsgálatai is igazolják. Átfogó marketinganyagokkal és szakértő támogatással segítünk értékesítési partnereinknek kommunikálni a proGREEN selection előnyeit. 
 

Üzenet a Fujitsu vezetőségétől

Felelős társadalmi szerepvállalás iránti elkötelezettségünket hangsúlyozva a Fujitsu Limited elnöke, Masami Yamamoto az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

„Innovációra való folyamatos törekvésével a Fujitsu Csoport hozzájárul a biztonságos és kielégítő hálózati társadalom megteremtéséhez, és ezzel előkészíti az emberek álmait világszerte valóra váltó, virágzó jövőt. Ez a vállalati jövőkép áll CSR stratégiánk középpontjában.

Megvalósításához fenn kell tartanunk a megfelelést, csökkentenünk kell környezetterhelésünket és gondoskodnunk kell róla, hogy mindeközben a Fujitsu Csoport dolgozói a társadalom felelős tagjaként tevékenykedjenek. Dolgozóként és vállalatként követett ideáljainkkal, és a Fujitsu Csoport vállalati értékeivel és alapelveivel összhangban nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzésére.

Elkötelezettségünk további erősítése érdekében 2009 decemberében csatlakoztunk az ENSZ Global Compact kezdeményezéséhez.”

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022