Az ANT új weboldalának elindulásáról

Ezennel szeretném bejelenteni, hogy elkészült az ANT Kft. új weboldala.
Sokan kérdezik, hogy miért volt erre szükség. Azt hiszem, itt az idő, hogy megválaszoljam most ezt a kérdést.
Az a partnerünk, aki minket azzal keres meg, hogy szeretne a cége megjelenni a virtuális térben, vagy csak meg szeretné frissíteni megjelenését, el szoktuk mondani, hogy korunkban már nem elegendő a céges szolgáltatásokat felsoroló passzív tartalom elhelyezése egy csinos kis weboldalon. Általában valami más, ennél több kell. Itt aztán elágaznak az útvonalak. Igény lehet egy webshopra, egy interaktív chat csatornára, blogbejegyzésekre, online kérdőív kitöltésre, esetleg egy "kis facebook" integrációra stb.
Különböző célokhoz különböző megoldások alkalmazására van szükség. Rengeteg lehetőség van arra, hogy hogyan tegyük érdekessé weboldalunkat. Persze az "érdekes" szó önmagában nem elegendő. Azt gondolom ahhoz, hogy hatékony is legyen, szükség van annak mérésére és folyamatos nyomon követésére is.
Nos, ezeket az elveket már évek óta ismerjük és javasoljuk is megrendelőinknek. De mint tudjátok, létezik az a mondás, miszerint is "a cipész cipője..."
Hát így jártunk mi is. :(
Ennek az elmaradásnak azonban igyekszünk most véget vetni és virtuális megjelenésünkben - a magunk diszkrét, már-már konzervatív módján - a modern megoldásokat is felhasználni.

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022