2011-es siker: a Fujitsu kijelző-üzletága gyorsabban nőtt a piacnál

A 2011 januárja és decembere között gyűjtött piaci adatok alapján a Fujitsu kijelzőinek értékesítése a négy negyedév közül háromban nőtt. Európai piaci részesedésünk is erősödött. Egyik eredményt sem tudtuk volna elérni viszonteladó partnereink hűséges támogatása nélkül. Köszönjük!


Főbb adatok


A Fujitsu kijelzőinek értékesítése Oroszországban és a FÁK államaiban nőtt a leglendületesebben, ahol a teljes értékesítési volumen 156%-kal emelkedett. Ezt a régiót követi a mediterrán térség (Görögország, Olaszország, Spanyolország és Portugália), majd pedig Közép-Európa (Csehország, Magyarország, Horvátország és Szlovénia), ahol 43 ill. 22% volt a növekedés.


A Fujitsu számára piaci előnyt jelentett a nagyméretű széles paneles kijelzők terjedése. A Meko szerint 58,4 cm-es (23”) termékcsaládunk értékesítése nőtt a leggyorsabban (160%-kal) 2011-ben 2010-hez képest.


Az óriási siker hátterében minden üzleti és professzionális szükségletet kielégítő, komplett termékválasztékunk áll. Az új 23”-es képernyőméret különösen alkalmas a leggyorsabban növekvő szegmens igényeinek kielégítésére. Ebben a szegmensben minden ízléshez és pénztárcához kínálunk megoldást.



- Belépő szint: A napi használatra szánt Fujitsu E23T-6 LED-es kijelző full HD felbontása és kényelmes ergonómiai tulajdonságai a kategóriában egyedülálló energiatakarékossággal párosul. ECO előbeállítása az irodai környezetek többségében optimális fényerőt garantál.
 


- Középkategória: A Fujitsu SL23T-1 és B23T-6 LED-es kijelzők intenzív irodai használatra és multimédia-tartalmak megjelenítésére ideálisak. Szuper éles képük, villámgyors válaszidejűk és fejlett ergonómiai tulajdonságaik alkalmassá teszik őket az irodai feladatok mindegyikének támogatásra – a legfejlettebb grafikus alkalmazások kivételével.
 


- Felső kategória: A Fujitsu P23T-6 IPS és P23T-6 FPR 3D kijelzők a CAD-feladatokhoz, a videoszerkesztéshez és a tudományos szimulációhoz tökéletes képminőséget igénylő kutatóknak, mérnököknek és médiaszakembereknek készültek. E tulajdonságuk nem megy az energiahatékonyság rovására. Megfelelnek a TCO Certified Displays 5 és az ENERGY STAR 5.0 követelményeinek – készenléti állapotban a Fujitsu innovatív 0 wattos energiatakarékos üzemmódjában működnek.


Kifogástalan megbízhatóságuknak köszönhetően 23”-es kijelzőink olyan cégeknek is ajánlottak, akik biztosítani szeretnék dolgozóiknak a hosszú távú siker és produktivitás eléréséhez szükséges eszközöket. Az értékesítési partnerek számára további előnyt jelent a fenntartható ár és a kedvező nyereség – csakúgy mint az elégedett vásárlók jövőbeni tranzakciói.
 

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022