Az ANT Cloud infrastruktúrájának kis bemutatása

Cégünk elsősorban professzionális felhasználók számára nyújt felhőszolgáltatást.

 Ennek köszönhetően, több nagy magyar internetes szolgáltató fut cégünk szerverein. Persze nem csak infrastruktúrát szolgáltatunk, hanem emelt szintű üzemeltetési és monitoring, valamint tanácsadói szolgáltatásokkal tesszük egyedivé szolgáltatásainkat.

Közismert tény, hogy felgyorsult világunkban egyre kritikusabb kérdés, hogy egy-egy tartalmat milyen gyorsan tudunk megszerezni. Azaz a webes kiszolgálószerverekre vetítve a dolgot, ez azt jelenti, hogy a rendszerek felépítésénél arra kell törekedni, hogy a felkínált tartalmat a lehető leggyorsabban a nézelődő szeme elé tárjuk.

Nem ritka ugyanis, hogy a felhasználó a lassan letölthető oldalak tartalmát nem várja végig, hanem továbbklikkel. Ezáltal elveszítettünk egy komoly érdeklődőt.

Az általunk üzemeltetett rendszerek esetében így nagy figyelmet szentelünk a lehető leggyorsabb letöltési sebesség elérésének. Folyamatos teljesítmény monitoringunk következtében be tudjuk állítani az adott kiszolgálók (legyen az webszerver, adatbázis szerver, vagy akár applikációs szerver) optimális erőforrásigényeit, illetve ha arra az ügyfelünk lehetőséget biztosít, az alkalmazások terén is tudunk performancia optimalizációs javaslatokkal, vagy akár konkrét beállításokkal is élni.

Ennek prezentálására szeretnék bemutatni egy a közelmúltban elvégzett kis tesztet:

 A Jófogás portálrendszer szolgáltatásait cégünk szerverei szolgálják ki.

 
Syndicate content

©2009 ANT Ltd. | all rights reserved | Last modification: 27-11-2013