Információ biztonság

Arcserve

Az Arcserve a világ legmegbízhatóbb adatvédelmi és üzletmenet-folytonossági partnere.

Világszerte együttműködik partnerekkel és ügyfelekkel, hogy díjnyertes üzletmenet-folytonossági megoldásokat hozzon létre, amelyeket egy olyan csapat fejlesztett ki, amely az innovációra, az egyszerűsítésre és az Ön vállalkozása sikerére összpontosít.

Az ANT az Arcserve egyetlen magyarországi GOLD partnere.

 

 

"Cloud akkreditációs eljárások és központ kifejlesztése" című projektünk lezárult

 

2012-ben cégünk a KTIA (mai nevén Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap) keretében konzorciumi formában az ADVANCED NETWORK TECHNOLOGIES Műszaki, Szolgáltató, Termelési, Kereskedlemi és Fejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság vezetésével KMR_12-1-2012-0119 projekt azonosítójú kutatás-fejlesztési pályázatot nyert Konzorciumi partnereink voltak Magyar Tudományos Akadámia Számítástechnikai és Automatizálási Kutató Intézete, valamint az Óbudai Egyetem.

A projekt 2014. december 31-ével a terveknek megfelelően befejeződött.

Díjat nyert a Fujitsu-nál a Web Access Control

Az ANT Kft. 2012-ben a WebAccessControl termékével elnyerte a Fujitsu-nál a nemzetközi díjstruktúrában kiosztott díjai közül a magyarországi "Legjobb Megoldás Innovátor" díjat.

 A díjat a Fujitsu különösen azért igérte oda az ANT WAC nevű termékének, mivel a megoldás megvalósításához, illetve továbbfejlesztéséhez az ANT a Fujitsu megoldásait is felhasználta.

AKI

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet informatikai rendszerének tűzfalas határvédelmét az ANT Kft. biztosítja. Moduláris felépítésű, alkalmazásszintű tűzfalunk lehetővé teszi az intézmény számára, hogy hazánk legjelentősebb agrárökonómiai szellemi bázisának rendszeréhez minden kívülről érkező, illetéktelen hozzáférés lehetetlen legyen.

ELTE

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel való együttműködésünk során szállítottunk az intézmény részére - a központi adattárolást, magas rendelkezésre állással megvalósító- NetApp FAS 3040-es storage clustert. Az egyetem NetApp melletti döntésének sikerét igazolja, hogy mára a clusteren elérhető tárkapacitást, a folyamatos igénybővülések kiszolgálása érdekében több mint 110 TB-ra növelték, amely a 2009-es 7 db shelf-el történő szállítást követően újabb 6 „polcnyi” bővítést jelent és ezzel 182 db HDD üzemel a clusterben.

Magyar Telekom

Cégünk több, mint 10 éve partnere a Magyar Telekomnak.

Tevékenységünk a Telekomnál több területet is átölel a Telekom informatikáján belül.

Arcserve RANSOMWARE védelem

Ransomware védelem
Hárítsd el a kibertámadásokat és azok következményeit a fenyegetés-megelőzési, -észlelési és zsarolóprogrammentes helyreállítási technológiákkal, amelyeket egyetlen megoldásban és irányítópultban egyesítve kezelhetsz egyszerűen és hatékonyan.
 
Fejlett zsarolóvírus-védelem a modern IT-infrastruktúrákhoz
A ransomware egy olyan rosszindulatú szoftver, amelyet arra terveztek, hogy titkosítsa adataid és

"Big Data" kockázat?

 Az alapprobléma, - miszerint is a sok adat mit is jelent majd - 3-4 éve állt össze először a fejemben. Ennek nézzük most egy vetületét.

CA Backup megoldás

 

DISK ALAPÚ MENTÉSI MEGOLDÁS CA ARCSEREVE D2D

Cégünk Informatikai rendszerének minden eleme pótolható, kivéve az adataink Ráadásul adataink folyamatosan bővülnek és módosulnak. Az IT üzemeltetés egyik legfontosabb feladata, hogy az adatokat minden ésszerű eszközzel meg kell védeni!

 

CA Technologies

 A CA Technologies a világ egyik legnagyobb mendezsmentszoftver vállalataként ismert. Megoldásai egységesítik és egyszerűsítik a nagyvállalati informatikai környezetek üzemeltetését. A céget 1976-ban Charles B. Wang három fővel alapitott meg New Yorkban először Computer Associates International, Inc. névvel, majd 2004-ben átnevezték CA, Inc., illetve 2010-ben CA Technologies névre. A New York állambeli Islandia központtal működő cég alkalmazottainak száma 13.600 és több mint 45 országban rendelkezik irodákkal, köztük Magyarországon is.

Tartalomátvétel
Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022