Oktatás

ELTE

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel való együttműködésünk során szállítottunk az intézmény részére - a központi adattárolást, magas rendelkezésre állással megvalósító- NetApp FAS 3040-es storage clustert. Az egyetem NetApp melletti döntésének sikerét igazolja, hogy mára a clusteren elérhető tárkapacitást, a folyamatos igénybővülések kiszolgálása érdekében több mint 110 TB-ra növelték, amely a 2009-es 7 db shelf-el történő szállítást követően újabb 6 „polcnyi” bővítést jelent és ezzel 182 db HDD üzemel a clusterben.

NIK

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának Kompetencia Központjai országosan is egyedülálló hálózatot alkotnak, melyet a hallgatók korszerű elméleti és gyakorlati ismeretekhez való jutásának és a munkaerő-piacon kiemelkedően előnyös versenyhelyzetbe kerülésének megkönnyítése érdekében hoztak létre.

A több mint 7 éve tartó együttműködés során hardverszállítóként és hálózatépítőként jelentős szerepet vállaltunk a Kompetencia Központok kialakításában, valamint szervizcsapatunk hatékony háttértámogatást biztosított a leszállított eszközökre.

Károli Gáspár Református Egyetem

A Károli Gásrpár Református Egyetem több telephelyes tűzfalvédelmét az ANT Kft. által fejlesztett IT határvédelmi rendszer látja el. Az Egyetem belső adataihoz való illetéktelen hozzáférést, külső támadásokat hivatott megakadályozni, mindezidáig 100%-os sikerrel.

Jól képzett műszaki gárdánk a nap minden percében rendelkezésre áll a felmerülő esetleges beállítások, szűrések aktiválására.

Tartalomátvétel
Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022