Felhő szolgáltatás

Az ANT az év adatközponti partnere

2018. június 7-én a Fujitsu megtartotta a 2017-18-as évet értékelő rendezvényét.

Ennek keretében ünnepélyes díj átadóra is sor került, melyben a Fujitsu értékelte az időszak kimagasló teljesítményeit.

Örömmel jelenthetjük be, hogy az ANT Kft. átvehette az ÉV ADATKÖZPONT PARTNERE címet.

"Cloud akkreditációs eljárások és központ kifejlesztése" című projektünk lezárult

 

2012-ben cégünk a KTIA (mai nevén Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap) keretében konzorciumi formában az ADVANCED NETWORK TECHNOLOGIES Műszaki, Szolgáltató, Termelési, Kereskedlemi és Fejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság vezetésével KMR_12-1-2012-0119 projekt azonosítójú kutatás-fejlesztési pályázatot nyert Konzorciumi partnereink voltak Magyar Tudományos Akadámia Számítástechnikai és Automatizálási Kutató Intézete, valamint az Óbudai Egyetem.

A projekt 2014. december 31-ével a terveknek megfelelően befejeződött.

Az ANT Cloud infrastruktúrájának kis bemutatása

Cégünk elsősorban professzionális felhasználók számára nyújt felhőszolgáltatást.

 Ennek köszönhetően, több nagy magyar internetes szolgáltató fut cégünk szerverein. Persze nem csak infrastruktúrát szolgáltatunk, hanem emelt szintű üzemeltetési és monitoring, valamint tanácsadói szolgáltatásokkal tesszük egyedivé szolgáltatásainkat.

CA Technologies

 A CA Technologies a világ egyik legnagyobb mendezsmentszoftver vállalataként ismert. Megoldásai egységesítik és egyszerűsítik a nagyvállalati informatikai környezetek üzemeltetését. A céget 1976-ban Charles B. Wang három fővel alapitott meg New Yorkban először Computer Associates International, Inc. névvel, majd 2004-ben átnevezték CA, Inc., illetve 2010-ben CA Technologies névre. A New York állambeli Islandia központtal működő cég alkalmazottainak száma 13.600 és több mint 45 országban rendelkezik irodákkal, köztük Magyarországon is.

Microsoft

A Microsoft Magyarország Kft. a Microsoft Corporation magyarországi képviseleteként 1993-ban alakult, mindössze két fővel. Napjainkban a vállalat dolgozóinak létszáma megközelíti a 200 főt, és a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. A Microsoft Magyarország 2003-ban és 2006-ban elnyerte a „Legjobb Munkahely” címet, 2008-ban a Legjobb IT Munkahely lett, a nagyvállalati megmérettetésben pedig a harmadik helyezést érte el. 2010-ben az MNKSZ pályázatán a „Legjobb Női Munkahely 2009” címet érdemelte ki.

NetApp

NetApp - korábbi nevén Network Appliance Inc. - David Hitz, James Lau és Michael Malcolm által 1992-ben alapított informatikai és fejlesztési vállalkozás, mely nem kisebb célt tűzött ki, mint olyan megfizethető hálózati háttértárolók-rendszerek megalkotását, melyek segítségével mind az IT releváns CAPEX (capital expediture – beruházási költség), valamint OPEX (operational expediture – üzemeltetési költség) kiadások jelentősen csökkenthetők.

Napjainkra az egyik piacvezető multinacionális nagyvállalattá nőtte ki magát, valamint kivonult az amerikai tőzsdére is (NASDAQ: NTAP).

"Big Data" kockázat?

 Az alapprobléma, - miszerint is a sok adat mit is jelent majd - 3-4 éve állt össze először a fejemben. Ennek nézzük most egy vetületét.

CA Backup megoldás

 

DISK ALAPÚ MENTÉSI MEGOLDÁS CA ARCSEREVE D2D

Cégünk Informatikai rendszerének minden eleme pótolható, kivéve az adataink Ráadásul adataink folyamatosan bővülnek és módosulnak. Az IT üzemeltetés egyik legfontosabb feladata, hogy az adatokat minden ésszerű eszközzel meg kell védeni!

 

PaaS (Platform as a Service - Szoftver platform Szolgáltatásként)

A szolgáltatást elsősorban azok részére ajánljuk, akik nem akarnak bajlódni sem a hardver, sem a platformot biztosító szoftverek kezelésével.
A szolgáltatás lényege, hogy a hardver infrastrukturán túl (IaaS) az alap operációs rendszerek, fejlesztői és kiszolgáló szoftverek, adatbázis kezelők és futtató környezetek is részei a szolgáltatásnak.

IaaS (Infrastructure as a Service - Infrastruktúra Szolgáltatásként)

 A szolgáltatást elsősorban azok részére ajánljuk, akik rendelkeznek informatikai rendszerekkel, melyeket folyamatosan üzemben kívánnak tartani, de a hardver és más alap infrastruktúrális beruházásaik és az üzemeltetésükkel kapcsolatos problémáktól és költségektől szeretnének megszabadulni.

Hardver platform

Tartalomátvétel
Tartalomátvétel

©2009 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás:2019.09.16.

by: EOX Kft.