HP termékek - táblagépek

Az üzleti élet táblagépe.
A prémium kategóriás, vékony és könnyű, Windows 8-alapú HP ElitePad táblagép túlmutat a mindennapos üzleti feladatokon.
Elegáns külsejének és érintőfunkcióinak köszönhetően a hatékonyság csak egy karnyújtásnyira van.
A kiegészítők széles választékával bővítheti tovább lehetőségeit: teljes billentyűzetet, dokkolóegységet vagy akár HP ElitePad bővítő tartót is választhat, amely tovább növeli az akkumulátor üzemidejét. Gyors telepítés. Könnyű kezelés. Egyszerű adatvédelem. Legyen akár utazó felső vezető, akár helyszíni technikus, hasznára fog válni az iparág-specifikus szoftverek és hardverek széles választéka.
HP ElitePad 900 G1

A nagy teljesítményű, praktikus és hihetetlenül sokoldalú HP Slate10 HD-t gyönyörű HD kép, a minőségi Beats Audio ™ és a hosszú élettartamú akkumulátor jellemzi. Videó-beszélgessen barátaival és fedezze fel a digitális világot ezzel a rendkívül szórakoztató 25.4 cm (10 ") képátlójú HP tablettel.
HP Slate 10 HD 3603eh
A munka nem mindig alkalmazkodik Önhöz. A HP EliteBook viszont igen. Az ultravékony noteszgép azonnal, egy fordítással táblagéppé alakítható. A táblagéppé alakítható EliteBook Revolve mindent megtesz azért, hogy hatékonyabban dolgozhasson.
HP EliteBook Revolve 810 G2
Az üzleti világ folyamatosan változik. Igazodjon hozzá! A munka nem mindig alkalmazkodik Önhöz. A HP EliteBook viszont igen. Egy ultravékony, nagy teljesítményű Windows 8 rendszerű noteszgéppel, amelyet táblagéppé alakíthat, minden helyzetben megtalálhatja a legjobb megoldást. A HP EliteBook Revolve. Egy új csavarral hatékonyabb lehet, mint valaha.
HP EliteBook Revolve 810

 

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022