HP termékek - munkaállomások

Asztali munkaállomások:

Újraértelmezett teljesítmény és rugalmasság kedvező áron. Teljesen lenyűgöző munkakörnyezetet teremthet azok számára, akiknek a szűkös költségvetés ellenére is megbízható és nagy teljesítményű eszközökre van szükségük. Az év 365 napján, a nap 24 órájában futó, nagy kapacitást igénylő munkaterhelésekre tervezett HP Z230 következő generációs processzorokat és grafikus technológiákat kínál az újratervezett, kompakt, mégis kiválóan bővíthető toronyban.
HP Z230

Sokoldalúbb, mint valaha. Akár 16 különálló processzormagjával a HP Z620 munkaállomás egy maximális számítási és vizualizációs teljesítményt nyújtó, mégis csendes és kis helyigényű megoldás. A kétcsatlakozós, akár 8 monitor kezelésére alkalmas rendszerrel és az Intel® Xeon® processzorok új generációjával rendkívüli hatékonyságnövekedés érhető el.
HP Z620

 

Nagy teljesítményű számításokhoz és megjelenítéshez. A kétprocesszoros HP Z820 munkaállomás kiemelkedő teljesítményt, díjnyertes ipari formát és szerszám nélküli szervizelhetőséget kínál az iparág legjobban bővíthető házában. A következő generációs Intel® Xeon® processzorokkal, akár 16 processzormag támogatásával és a legújabb professzionális grafikus vezérlőkkel még a legteljesítményigényesebb projekteket is soha nem látott könnyedséggel kezelheti.
HP Z820

A vágyott teljesítmény. A szükséges haszon. A HP Z420 professzionális bővíthetőséget nyújt egy szerszám nélkül hozzáférhető minitoronyban – kedvező áron. Akár 8 különálló processzormag, az Intel® legújabb processzor- és adatátviteli technológiái és a vezető gyártók legkorszerűbb grafikai megoldásai – mindezt saját szolgálatába állíthatja a HP Z420 munkaállomással.
HP Z420

A HP Z1 G2 munkaállomás a HP elegáns és innovatív többfunkciós munkaállomása nagy képátlójú kijelzővel. A legtöbb részegységet egyszerűen cserélheti vagy bővítheti – szerszámok nélkül. Szabadjára engedheti kreativitását a kiemelkedő teljesítménynek és a világszínvonalú megbízhatóságnak köszönhetően. Testreszabhatja lenyűgöző, keret nélküli üvegborítású képernyőjét a 10 ujjas érintéses technológia segítségével.
HP Z1 G2

Nagy teljesítmény, torony nélkül. Az új HP Z1 a világ első önmagában teljes munkaállomása, amelynek 68,6 cm-es (27"-es) diagonális kijelzőjét felnyitva lehetővé válik az alkatrészek kicserélése és a rendszer bővítése. Nincs szükség szerszámokra. Engedje szabadon kreativitását, és használja ki a nagy teljesítményt, a 68,6 cm-es (27"-es) LED-es megvilágítású kijelzőt, amely milliárdnyi színt jelenít meg, valamint a HP világszerte elismert megbízhatóságát. A HP Z1. Fejlett megoldások A-tól Z-ig.
HP Z1

 

Mobil munkaállomások:

A kreativitás nem ismer korlátokat. Legjobb munkáit az irodában, de akár útközben is bemutathatja. Az új HP ZBook 17 munkaállomással kihasználhatja a hatékony feldolgozó képesség, az erőteljes grafikus vezérlők, a munkafolyamat egészére jellemző pontos színvisszaadás, az egyszerű méretezhetőség és a rendkívüli kommunikációs sebesség nyújtotta előnyöket, amelyek kedvezően befolyásolják csapata teljesítményét és együttműködését.
HP ZBook 17

A letisztult HP ZBook 15 mobil munkaállomással szabadjára engedheti kreativitását és elszakadhat az asztaltól, így az irodán kívül is termelékeny lehet. Használja ki a hatékony feldolgozó képesség, az erőteljes grafikus vezérlők, a munkafolyamat egészére jellemző pontos színvisszaadás, az egyszerű méretezhetőség és a rendkívüli kommunikációs sebesség nyújtotta előnyöket, amelyek kedvezően befolyásolják csapata teljesítményét és együttműködését.
HP ZBook 15
Minden, amit a világelső Ultrabook™ munkaállomástól elvárhat. A HP legkönnyebb mobil munkaállomása – az új HP ZBook 14™ lenyűgözően professzionális 3D grafikát használ. Az elképesztően vékony, személyre szabható munkaállomás olyan könnyű, hogy bárhová magával viheti, hatékonysága és megbízhatósága pedig a teljes munkanapon át elkíséri.
HP ZBook 14
Kirobbanó erő. A HP Windows® 7 Professional operációs rendszerre optimalizált, legnagyobb teljesítményű mobil munkaállomása csúcsminőségű professzionális grafikus rendszert, rendkívüli számítási teljesítményt, 43,9 cm (17,3") képátlójú kijelzőt és finoman kidolgozott formát kínál.
HP EliteBook 8770w 
Hordozható erőmű. A HP Windows® 7 Professional operációs rendszerre optimalizált, legsokoldalúbb mobil munkaállomása csúcsminőségű professzionális grafikus rendszert, jelentős számítási teljesítményt, 39,6 cm (15,6") képátlójú kijelzőt és teljesítményt sugalló formai kialakítást kínál.
HP EliteBook 8570w
Munkaállomás-szintű teljesítmény. Noteszgépes mobilitás. A HP Windows® 7 Professional operációs rendszerre optimalizált, utazáshoz legalkalmasabb munkaállomása független szoftvergyártók által minősített, munkaállomás kategóriájú grafikus rendszerrel, nagy számítási teljesítménnyel, üzleti terheléshez tervezett kialakítással és 35,5 cm (14") képátlójú kijelzővel rendelkezik.
HP EliteBook 8470w

 

Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022