Mobilpanel fejlesztése helymeghatározó technológiák igénybevételével

Projekt célja:

Projektünk során egy, a piacon megtalálható termékeknél fejlettebb helymeghatározási rendszert akarunk kialakítani, és erre építve megteremteni egy eddig ki nem használt szolgáltatás kereteit.

A helymeghatározásra eszközszinten a mai okostelefonokban található megoldások alapvetően: a cellainformáció, GPS, WI-fi. Bluetooth, NFC chip. Az említett eszközök együttes alkalmazásával ki lehetne alakítani egy olyan megoldást, amely automatikusan a megfelelő beépített eszközt használja.

Az általunk kifejlesztendő megoldás egy informatikai rendszerből és egy kutatási módszertanból áll, amelyek együttműködve úgynevezett mobilpanel építésére és azon kutatások végrehajtására lesz alkalmas.

A társadalmi panel megvalósításához online kapcsolattartást is tervezünk, melynek a Véleményem_Van nevet adtuk. Amennyiben érdekli a kutatásunk és/vagy szívesen csatlakozna hozzá, látogasson el a  oldalra.

A mobilpanel előnye, hogy tagjainak helyzete folyamatosan rögzítésre kerül a telefon által, így ezen adatok új távlatokat nyitnak a kutatási módszertan szempontjából.

Partnerünk a projektben: 

 Budapesti Műszaki Egyetem

 Innocenter Innovációs Központ
      Közhasznú Nonprofit Kft.

Projekt adatai:

Projekt megnevezése:
Mobilpanel fejlesztése helymeghatározó technológiák igénybevételével

Projekt azonosítója:
GOP-1.1.1-11-2012.0109

Támogatás összege:
447 841 400,- mely az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 Kedvezményezettek megnevezése:
- Advanced Network Technologies Kft. (Konzorcium Vezető)
- Budapesti Műszaki Egyetem
- Innocenter Innovációs Központ Közhasznú Nonprofit Kft.

                

Tartalomátvétel

©2009 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás:2019.09.16.

by: EOX Kft.