HPLLE 1KW/100BAR lézeres kutatóállomás

A korszerű technológiai berendezéseink közül kiemelkedik a HPLLE 1kW/100BAR lézeres mérési-, kutatási- és vizsgálóberendezés.

A termék felhasználási lehetőségei kiterjednek a kutatás- és méréstechnológia számos területére. Az anyagfejlesztésben rejlő technológiai kutatási- és fejlesztési feladatok ellátására és nyomon követésére, a kor szellemében született, modern eszköz pontos eredményeket szolgáltat és kiterjed példának okáért mind a geofizikai, mind a geomechanikai tulajdonságok beható és alapos elemzésére.

Természetesen a HPLLE 1kW/100BAR lehetőséget biztosít egyéb anyagok tekintetében is, a szabályozható nyomás mellett alkalmazott lézeres mérésekre. 

A moduláris szerkezetben összeállítható eszköz alapberendezési moduljai:

  • generátor
  • lézereszköz
  • hűtőberendezés

A berendezés 1kW-os névleges lézerteljesítménnyel bír. A nyomáskamra alkalmas 100 baros nyomáskülönbség létrehozására két tér között. 

A számítógépes mérőrendszer biztosítja mind a nyomás, mind pedig a hőmérsékleti adatok valósidejű rögzítését.
A berendezés rendelkezik beépített hűtő- és tisztítórendszerrel az üzembiztonság és a hosszú élettartam elősegítésére. A berendezés moduláris rendszere lehetővé teszi, hogy a HPLLE 1kW/100BAR berendezésbe további egységek integrálhatóak, de akár bővíthető a berendezés kamrán kívüli fejeszközzel. A HPLLE 1kW/100BAR korszerű biztonsági berendezésekkel, vészkapcsolókkal került kialakításra.

  • A HPLLE 1kW/100BAR természetesen megfelel az Európai Unió biztonsági elvárásainak.
  • A HPLLE 1kW/100BAR kettő darab szabvány raklapon szállítható, ami jelentős előnyt biztosít a flexibilis transzport és a mobilitás terén.
  • A HPLLE 1kW/100BAR berendezésre a garancia egy (1) év. A berendezés ára magában foglalja a helyszíni szupportot. Kisebb beállítások esetén – a megoldhatóság függvényében – távszupport is alkalmazható, mely költséget ugyancsak tartalmazza a berendezés ára.

Nyomáskamra átmérő: 130 mm
Nyomáskamra hosszúság: 550 mm
Nyomáskamra belső térfogat: 2500 cm3
Lézerteljesítmény: 1kW (névleges érték)
100 baros nyomáskamra

HPLLE 1kW/100BAR berendezés szállítása a gyártó és/vagy a forgalmazó feladata. A lázeres berendezés üzembe helyezésére szakképzett műszaki hátteret biztosít a gyártó és/vagy a forgalmazó. A berendezés részletes műszaki leírása a HPLLE 1kW/100BAR „Gépkönyv”-ben található. A lézeres berendezésre vonatkozó biztonsági előírásokat ugyancsak a HPLLE 1kW/100BAR „Gépkönyv” tartalmazza.

A berendezés helytelen felhasználás mellett veszélyeztetheti a felhasználó épségét, egészségét, ezért a HPLLE 1kW/100BAR „Gépkönyv”, „Használati útmutatás” fejezetében leírt biztonsági előírások a berendezés üzemelése során mindenkor szigorúan betartandók.

Termékismertető letölthető itt.

Tartalomátvétel

©2009 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás:2019.09.16.

by: EOX Kft.