Hálózatépítés

ELTE

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel való együttműködésünk során szállítottunk az intézmény részére - a központi adattárolást, magas rendelkezésre állással megvalósító- NetApp FAS 3040-es storage clustert. Az egyetem NetApp melletti döntésének sikerét igazolja, hogy mára a clusteren elérhető tárkapacitást, a folyamatos igénybővülések kiszolgálása érdekében több mint 110 TB-ra növelték, amely a 2009-es 7 db shelf-el történő szállítást követően újabb 6 „polcnyi” bővítést jelent és ezzel 182 db HDD üzemel a clusterben.

NIK

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának Kompetencia Központjai országosan is egyedülálló hálózatot alkotnak, melyet a hallgatók korszerű elméleti és gyakorlati ismeretekhez való jutásának és a munkaerő-piacon kiemelkedően előnyös versenyhelyzetbe kerülésének megkönnyítése érdekében hoztak létre.

A több mint 7 éve tartó együttműködés során hardverszállítóként és hálózatépítőként jelentős szerepet vállaltunk a Kompetencia Központok kialakításában, valamint szervizcsapatunk hatékony háttértámogatást biztosított a leszállított eszközökre.

Ibrány-Nagyhalászi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Intézet

Az Ibrány-Nagyhalászi kistérségben új, korszerû technológiával felszerelt járóbeteg-szakrendelõ központ létesült. Az „Az Ibrány-Nagyhalászi Kistérségi járóbeteg szakellátó központ kialakítása” címû, az Új Magyarország Fejlesztési Terv TIOP-2.1.2-07/1-2008-0015 jelû pályázat keretében megvalósuló zöldmezõs beruházás eredményeként az új szakrendelõ 2011. január 1-jével nyitotta meg kapuit.

Hálózatépítés

Cégünk vállalja a kis,közepes és nagy méretű számítógépes és telefonhálózatok teljes körű kiépítését, karbantartását, üzemeltetését, továbbá a meglévő hálózatok bővítését, korszerűsítését.

Telefon- és gyengeáramú hálózatépítés

Tartalomátvétel
Tartalomátvétel

©2023 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás: 2022