NetApp SAN

Az adatok mennyisége növekszik, a költségvetés zsugorodik, ám változatlanul meg kell felelni a szigorú teljesítmény és rendelkezésre állás követelményeinek.

 Létezik megoldás arra, hogy miképpen lehet többet kevesebbért?
Ebben segít a NetApp SAN tárolási megoldása, melyet minden NetApp storage támogat.

 

Napjainkban minden eddiginél fontosabb, hogy maximalizáljuk a kihasználást, optimalizáljuk a tárhelyet, és csökkentsük az adatok felesleges ismétlődéseit. A NetApp SAN (Storage Area Networks) technológia integrálja pl. a thin provisioning, a deduplikáció, a Snapshot ™ és a FlexClone® megoldásokat, melyek segítségével optimálisan használható az összes rendelkezésre álló lemezterület és elkerülhető az adatok többszörös, ismétlődő tárolása.

A NetApp SAN megoldásaival optimális adattárolás és magas rendelkezésre állás érhető el a teljesítmény feláldozása nélkül akár a szerver virtualizáció terén is.
Az optimális SAN kiépítés felállításához azonban megfelelő szaktudásra van szükség, melyet az ANT Kft. szakemberei hosszú éves tapasztalataikkal szavatolni tudnak. Ezért választja egyre több ügyfél szakembereink bevonásával a NetApp SAN rendszereit.

A NetApp unified storage technológiájának köszönhetően egyszerre képes SAN és NAS funkcionalitásban is működni.

A NetApp az alábbi protokollokon kínál SAN elérést:

Tartalomátvétel

©2009 ANT Kft. | Minden jog fenntartva | Utolsó módosítás:2019.09.16.

by: EOX Kft.