Az ANT ismét elnyert egy EU fejlesztési támogatást

Az Advanced Network Technologies Műszaki, Szolgáltató, Termelési, Kereskedelmi és Fejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság több mint 20 éve foglalkozik informatikával, azon belül is az internet technológiákkal és informatikai biztonsággal. Mára a hazai piac meghatározó IT hálózatbiztonsági cége lettünk.

Az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával 2011.10.01-én megkezdett „Vállalati innováció támogatása az ANT Kft-nél” című projektünk célja egy önállóan is piacképes alkalmazás, egy újszerű adatgyűjtő infrastruktúra elkészítése.

Az egyszerű adattovábbítási megoldásokkal szemben a technológiai újítás lehetővé teszi a nagy mennyiségű adat továbbítását a heterogén szerver környezetből akár szűk sávszélesség mellett is, miközben a biztonsági funkciók nem gátolják az adatok valós idejű feldolgozhatóságát. A megvalósításához az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával összesen 71. 642.250 forint támogatásban részesülünk.

Syndicate content

©2009 ANT Ltd. | all rights reserved | Last modification: 27-11-2013