Innotrends Hungary 2013 - Nemzetközi konferencia és kiállítás

Dátum: 
2013-06-11 09:00 - 2013-06-12 14:00

A Nemzeti Innovációs Hivatal egyik legfőbb feladata a hazai kutatás-fejlesztés és innováció nemzetgazdasági szintű ösztönzése, a hazai start-up ökoszisztéma kialakításának szakmai támogatása, a vállalkozói szféra hálózatosodásának előmozdítása. E misszió elérésének céljából a Nemzeti Innovációs Hivatal első alkalommal szervezi meg 2013. június 11-12. között az INNOTRENDS HUNGARY 2013 elnevezésű konferenciát és szakkiállítást!

 

A nemzetközi konferenciára várjuk a Magyarországon jelentős KFI tevékenységet folytató közép és nagyvállalati vezetőket, illetve az innovációs ökoszisztéma minél szélesebb spektrumát. Meghívást kapnak továbbá az innovációban élen járó országok innovációs ügynökségeinek vezetői, illetve az Európai Unió több tisztségviselője, prominense is.

 

A kiállítás kiváló alkalmat nyújt a Magyarországon aktív KFI tevékenységet folytató vállalatok számára, hogy a szakmai és a kutatás, fejlesztés és innováció iránt érdeklődő közönség előtt is bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat.

 

Cégünk az ANT Kft. is meg fog jelenni a kiállításon és bemutatja a ZerLux márkanevű nagy teljesítményű félvezető lézertes olaj-, gáz- és geotermikus ipari fejlesztéseinket.

 Az érdekesebb szekciótémák között lesz még az Európai Unió új agykutatási nagyprojektje (The Human Brain), a sikeres fiatal innovatív vállalkozások különböző növekedési útjainak összehasonlítása, innovatív eszközök alkalmazása új területeken (pl. közbeszerzés, beszállítói kör szélesítése stb.), a régiós KFI politikák és az intelligens szakosodás kérdései, az innovátorokat segítő szolgáltatások (inkubálás, mentorálás) kérdései, vagy például a tudományos, technológiai vívmányok népszerűsítése a közvélemény irányába.

 

A rendezvényre való belépés díjtalan minden látogató számára!
Kérjük regisztráljon ha részt kíván venni a rendezvényen.

Regisztráció látogatók számára

 

 

Helyszín:

Syndicate content

©2009 ANT Ltd. | all rights reserved | Last modification: 27-11-2013