HP Termékek - Laptopok és noteszgépek

 

A HP notebookok a legkorszerűbb technológiákkal, finom, de nagyszerű kidolgozással, eleganciával és stílussal rendelkeznek. Olyan technológia, amely Önnek van kitalálva.

Otthoni környezet

Biztonságos és egyszerű: A mindennapos számítástechnikai feladatok végrehajtása a HP noteszgépével mostantól egyszerűbb. Élvezze az igazi megbízhatóságot útközben vagy otthon az egyszerű és erőteljes, kiváló ár-érték arányú noteszgéppel, amellyel hatékonyan dolgozhat.
HP 15-d052sh   HP 15-d051sh
A szükséges funkciók kedvező áron, a felesleges dolgok megvásárlása nélkül szerezhetők be. Dőljön nyugodtan hátra, és élvezze HP 2000 számítógépének funkcióit: jó üzletet csinált vele.
HP 2000-2d03SH   HP 2000-2d55SH
HP 2000-2d00SH
Hétköznapi számítástechnika: Öné a választás... két gép áll a rendelkezésére. Gördülékenyen válthat a nagyteljesítményű noteszgép és a hordozható, leválasztható táblagép között. A választott processzor növeli a hatékonyságot, az életteli színeket megjelenítő érintőképernyős táblagép pedig bárhova elkísérheti.
HP Split 13-m103sh x2
Teremtés és szórakoztatás:  A HP ENVY Leap Motion SE noteszgép mindössze egy kézmozdulattal vagy az ujja felemelésével is működtethető. A világ első Leap Motion™ technológiát integráló noteszgépe.
HP Envy 17-j110ea
Filmeket nézhet. Filmeket készíthet. Akármi is legyen a szenvedélye, semmi sem biztosít ehhez olyan teret, mint a HP ENVY 17 noteszgép.
HP ENVY 17-j010sa
Felső kategóriás számítástechnika:  Rendkívül rugalmas, innovatív és nagyteljesítményű. A karcsú, nagy precizitással gyártott HP Spectre x2 mindent tartalmaz, amire egy univerzális Ultrabook™ laptopban és egy táblagépben szüksége lehet, mindez egyetlen kifinomult készülékben.
HP Spectre 13-h210en x2

 Üzleti felhasználók részére

 

Egyszerűen hatékony: A kiváló ár/érték arányú noteszgéppel mindig elérhető maradhat. Üzleti feladatainak az elvégzéséhez az Intel technológia,3 a nélkülözhetetlen médiaeszközök és a Windows 8.1 rendszer nyújt segítséget. A noteszgép tartós matt szénfekete színű háza védelmet nyújt a mindennapok megpróbáltatásaival szemben.
HP 250 G2
A kedvező ár/érték arányú HP 255 noteszgép segítségével elvégezheti feladatait és folyamatosan kapcsolatban maradhat. Az AMD technológiának, a multimédiás eszközöknek és Windows 8.1 rendszernek4 köszönhetően a noteszgép mindenben segíti munkája elvégzését. A noteszgép tartós háza védelmet nyújt a mindennapok megpróbáltatásaival szemben.
 HP 255 G2
A kreativitás nem ismer korlátokat. Legjobb munkáit az irodában, de akár útközben is bemutathatja. Az új HP ZBook 17 munkaállomással kihasználhatja a hatékony feldolgozó képesség, az erőteljes grafikus vezérlők, a munkafolyamat egészére jellemző pontos színvisszaadás, az egyszerű méretezhetőség és a rendkívüli kommunikációs sebesség nyújtotta előnyöket, amelyek kedvezően befolyásolják csapata teljesítményét és együttműködését.
HP ZBook 17
A munka nem mindig alkalmazkodik Önhöz. A HP EliteBook viszont igen. Az ultravékony noteszgép azonnal, egy fordítással táblagéppé alakítható. A táblagéppé alakítható EliteBook Revolve mindent megtesz azért, hogy hatékonyabban dolgozhasson.
HP EliteBook Revolve 810 G2
Feladatait az irodában vagy akár útközben is elvégezheti a megbízható HP ProBook 645 vagy HP ProBook 655 segítségével. Ezek a vékony és könnyű ProBook készülékek kiemelkedő értéket kínálnak. Élvezheti a nagyobb termelékenység nyújtotta előnyöket és több munkát végezhet el gyorsabban és jobban, így lépést tarthat a kapacitásigényes munkaterhelésekkel.
HP ProBook 645 G1 HP ProBook 655 G1
Feladatait az irodában vagy akár útközben is elvégezheti a megbízható HP ProBook 640 vagy HP ProBook 650 segítségével. Ezek a vékony és könnyű ProBook készülékek olyan termelékenységnövelő szolgáltatásokat kínálnak, amelyek megkönnyítik és gyorsítják a munkát. Ráadásul a megbízható biztonsági megoldásokkal biztonságban tudhatja adatait.
HP ProBook 650 G1
Tapasztalja meg valódi hatékonyságát. A munkáját gördülékenyebbé tévő opcionális intuitív érintőképernyőn1 koppintva és görgetve könnyebben elvégezheti napi feladatait. A cseppálló billentyűzet beépített biztonsági funkciói és a vékony, könnyű, stílusos kialakítás garantálja a tartósságot kívül és belül.
HP ProBook 450 G1
Minden, ami egy üzleti Ultrabook™ laptoptól elvárható. Utazzon könnyen, de nagy teljesítménnyel. A HP első Ultrabook™ laptopja beépített dokkolási képességgel – a HP EliteBook Folio segítségével a reptértől az íróasztalig mindenhol produktívan dolgozhat. Gyorsan felébred alvó állapotból, és gyorsan megbirkózik a munkával. A hosszú akkumulátoros üzemidő révén lépést tarthat a nap minden feladatával. Készen áll a nagyvállalati környezetre. IT-barát. Komoly igásló.
HP EliteBook Folio 9470m
Minden munkahelyi igénynek megfelel. A HP ProBook készülékkel bárhol intelligensen és elegánsan dolgozhat. A beépített biztonságnak és cseppálló billentyűzetnek köszönhetően kívül és belül is megbízható. Ezenkívül a vékony, stílusos kialakításnak köszönhetően sokkal könnyebb a szállítása.
HP ProBook 430 G1
Az üzleti világ folyamatosan változik. Igazodjon hozzá! A munka nem mindig alkalmazkodik Önhöz. A HP EliteBook viszont igen. Egy ultravékony, nagy teljesítményű Windows 8 rendszerű noteszgéppel, amelyet táblagéppé alakíthat, minden helyzetben megtalálhatja a legjobb megoldást. A HP EliteBook Revolve. Egy új csavarral hatékonyabb lehet, mint valaha.
HP EliteBook Revolve 810
Üzleti igényekre szabott megoldás. Ez a Windows 7 Professional operációs rendszerhez optimalizált, konfigurálható noteszgép 35,6 cm-es (14 hüvelykes) képátlójú kijelzőt és UMA vagy különálló grafikus kártyát biztosít. Professzionális kialakítástól az Intel® technológiáig – üzleti bevetésre készen.
HP ProBook 6470b
Minden, amit a világelső Ultrabook™ munkaállomástól elvárhat. A HP legkönnyebb mobil munkaállomása – az új HP ZBook 14™ lenyűgözően professzionális 3D grafikát használ. Az elképesztően vékony, személyre szabható munkaállomás olyan könnyű, hogy bárhová magával viheti, hatékonysága és megbízhatósága pedig a teljes.
HP ZBook 14
A letisztult HP ZBook 15 mobil munkaállomással szabadjára engedheti kreativitását és elszakadhat az asztaltól, így az irodán kívül is termelékeny lehet. Használja ki a hatékony feldolgozó képesség, az erőteljes grafikus vezérlők, a munkafolyamat egészére jellemző pontos színvisszaadás, az egyszerű méretezhetőség és a rendkívüli kommunikációs sebesség nyújtotta előnyöket, amelyek kedvezően befolyásolják csapata teljesítményét és együttműködését.
HP ZBook 15
Az Ön üzleti partnere. Ezek a Windows 8 Pro rendszerre optimalizált noteszgépek ideálisak a kis- és középvállalkozások számára. Kínálatukban multimédiás eszközök, könnyen használható biztonsági megoldások, további védelmet nyújtó alumínium burkolat, és 39,6 cm-es (15,6 hüvelykes) képátlójú HD kijelző található. Lehetőség van különálló grafikus alrendszerre és akkumulátor-kímélő üzemmódra is.
HP ProBook 4540s
Ez az elegáns kialakítású HP EliteBook az eddigi legvékonyabb üzleti Ultrabook™. A HP EliteBook Folio 1040 olyan vállalati szintű szolgáltatásokkal van felszerelve, mint például a dokkolási funkció és az elsőrendű biztonság, így hatékonyan dolgozhat, és adatait is biztonságban tudhatja.
HP EliteBook Folio 1040 G1
A HP ProBook készülékkel bárhol intelligensen és elegánsan dolgozhat. A beépített biztonságnak és cseppálló billentyűzetnek köszönhetően kívül és belül is megbízható. Ezenkívül a vékony, stílusos kialakításnak köszönhetően sokkal könnyebb a szállítása.
HP ProBook 470 G1
Feladatait az irodában vagy akár útközben is elvégezheti a megbízható HP ProBook 640 vagy HP ProBook 650 segítségével. Ezek a vékony és könnyű ProBook készülékek olyan termelékenységnövelő szolgáltatásokat kínálnak, amelyek megkönnyítik és gyorsítják a munkát. Ráadásul a megbízható biztonsági megoldásokkal biztonságban tudhatja adatait.
HP ProBook 640 G1
Minden munkahelyi igénynek megfelel. A HP ProBook készülékkel bárhol intelligensen és elegánsan dolgozhat. A beépített biztonságnak és cseppálló billentyűzetnek köszönhetően kívül és belül is megbízható. Ezenkívül a vékony, stílusos kialakításnak köszönhetően sokkal könnyebb a szállítása.
HP ProBook 455
Új lehetőségek. Ez a Windows® 7 Professional operációs rendszerhez optimalizált, konfigurálható noteszgép 35,6 cm-es (14 hüvelykes) képátlójú kijelzőt, UMA grafikus kártyát és az AMD legújabb technológiáját alkalmazza. A professzionális külső és a HP 3D DriveGuard segít megvédeni az adatokat a mobil használat okozta veszélyektől.
HP ProBook 6475b
Üzleti igényekre szabott megoldás. Ez a Windows 7 Professional operációs rendszerhez optimalizált, konfigurálható noteszgép 39,6 cm-es (15,6 hüvelykes) képátlójú kijelzőt és UMA vagy különálló grafikus kártyát biztosít. Professzionális kialakítástól az Intel® technológiáig – üzleti bevetésre készen.
HP ProBook 6570b
Kemelt fontosságú: Erő és hordozhatóság. Ez a Windows 8 Pro rendszerre optimalizált, elsőosztályú üzleti noteszgép az üzleti használatnak megfelelő kialakítással rendelkezik: 39,6 cm (15,6") átmérőjű HD képernyővel, grafikus lehetőségekkel, erőteljes adatfeldolgozási képességgel és kiváló hangminőséggel.
HP EliteBook 8570p
A vállalati elit. Ez a Windows 8 Pro rendszerre optimalizált elsőosztályú noteszgép 35,6 cm-es (14") átmérőjű képernyővel rendelkezik. Az üzleti felhasználásra tervezett kialakítás, a többféle választható grafikus rendszer, a hatékony adatfeldolgozó képesség és a kitűnő hangminőség garantáltan nagy hatást eredményez.
HP EliteBook 8470p
Mostantól a vállalat alkalmazottai egy tapasztalt útitárssal indulhatnak útnak. A HP EliteBook 820 G1 iparágvezető könnyű és vékony noteszgép az irodában és az irodán kívül is rendkívül mobil. A már bizonyított vállalati technológiáknak és vállalati biztonságnak, valamint a minden igényt kielégítő teljesítmény- és felügyeleti funkcióknak köszönhetően aggodalmak nélkül dolgozhat.
HP EliteBook 820 G1
Munkaállomás-szintű teljesítmény. Noteszgépes mobilitás. A HP Windows® 7 Professional operációs rendszerre optimalizált, utazáshoz legalkalmasabb munkaállomása független szoftvergyártók által minősített, munkaállomás kategóriájú grafikus rendszerrel, nagy számítási teljesítménnyel, üzleti terheléshez tervezett kialakítással és 35,5 cm (14") képátlójú kijelzővel rendelkezik. Kiváló feldolgozási teljesítményt és kiterjedt rendszermemóriát, valamint a független szoftvergyártók tanúsítványaival rendelkező, csúcskategóriás professzionális grafikai megoldásokat igénylő szakemberek.
HP EliteBook 8470w
Hordozható erőmű. A HP Windows® 7 Professional operációs rendszerre optimalizált, legsokoldalúbb mobil munkaállomása csúcsminőségű professzionális grafikus rendszert, jelentős számítási teljesítményt, 39,6 cm (15,6") képátlójú kijelzőt és teljesítményt sugalló formai kialakítást kínál. Kiváló feldolgozási teljesítményt és kiterjedt rendszermemóriát, valamint a független szoftvergyártók tanúsítványaival rendelkező, csúcskategóriás professzionális grafikai megoldásokat igénylő szakemberek.
HP EliteBook 8570w
Megkönnyíti a munkáját. Ez a könnyen hordozható, Windows 8 Pro rendszerre optimalizált noteszgép magára vonja a figyelmet kis méretével és az üzleti használhatósághoz tervezett formájával. A munkát normál feszültségű processzor, vezeték nélküli csatlakozás és egy optikai meghajtó is segíti.
HP EliteBook 2570p
Mostantól a vállalat alkalmazottai egy tapasztalt útitárssal indulhatnak útnak. A HP EliteBook 850 G1 iparágvezető Ultrabook™ készülék az irodában és az irodán kívül is rendkívül hatékony. A már bizonyított vállalati technológiáknak és vállalati biztonságnak, valamint a minden igényt kielégítő teljesítmény- és felügyeleti funkcióknak köszönhetően aggodalmak nélkül dolgozhat.
HP EliteBook 850 G1
Mostantól a vállalat alkalmazottai egy tapasztalt útitárssal indulhatnak útnak. A HP EliteBook 840 G1 iparágvezető Ultrabook™ készülék az irodában és az irodán kívül is rendkívül hatékony. A már bizonyított vállalati technológiáknak és vállalati biztonságnak, valamint a minden igényt kielégítő teljesítmény- és felügyeleti funkcióknak köszönhetően aggodalmak nélkül dolgozhat.
HP EliteBook 840 G1
Kirobbanó erő. A HP Windows® 7 Professional operációs rendszerre optimalizált, legnagyobb teljesítményű mobil munkaállomása csúcsminőségű professzionális grafikus rendszert, rendkívüli számítási teljesítményt, 43,9 cm (17,3") képátlójú kijelzőt és finoman kidolgozott formát kínál. Kiváló feldolgozási teljesítményt és kiterjedt rendszermemóriát, valamint a független szoftvergyártók tanúsítványaival rendelkező, csúcskategóriás professzionális grafikai megoldásokat igénylő szakemberek.
HP EliteBook 8770w
Tökéletes útitárs a HP-tól. A HP legkisebb, könnyű, Windows 8 Pro rendszerre optimalizált EliteBook számítógépe 29,4 cm (11,6") átmérőjű HD1 képernyővel, üzleti használathoz tervezve, széles körű csatlakoztathatósággal és az Intel rendkívül alacsony feszültségű processzorával kapható.
HP EliteBook 2170p

 

Syndicate content

©2009 ANT Ltd. | all rights reserved | Last modification: 27-11-2013