Fujitsu Stylistic M532 - a stílus maga a tablet

Megjelent a Mobilaréna műsorában a Fujitsu Tabletjének tesztje. Ebbe kínálunk most betekintést, illetve az oldal alján megnézhetitek magát a műsort is.

...

mióta a Fujitsu-Siemens elhalálozott és kiszálltak a PDA piacról, azóta csak az MWC-n láttunk Fujitsu mobilokat és táblagépeket. Már ott is azt mondták a jómunkásemberek, hogy okostelefonra ne számítsunk tőlük Európában, pláne nem a keletebbi felén, de a tablet nem ördögtől való termék számunkra sem, hiszen a jelenlegi, alapvetően számítástechnikai eszközökre specializálódott viszonteladói hálózatban simán elfér. Ez olyannyira így van, hogy most itt is van a kezünkben.


 

A Stylistic fantázianevű termékcsalád jelenleg három tagot számlál, mi a leggyengébbik verzióra tettük rá a kezünket, ami még így is bőven erős. A másik két modell x86-os architektúrára épül. Ehhez mérten vastagos fogott a ceruza az árazásnál is, a kecses gépet bruttó 140 lepedőért cserébe csúsztathatjuk a táskánkba, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az M532 nem lesz egy néptábla, ráadásul a Fujitsu elsősorban vállalati ügyfelekre számít, legalábbis erre utalgatnak a hivatalos termékoldalon, s a gépre telepített szoftverek is jellemzően olyanok, amelyekkel a vállalati infrastruktúrához való kapcsolódás oldható meg. De azért maga a gyártó is igyekszik hangsúlyozni, hogy amennyiben eltekintünk a gép ilyen irányú képességeitől, szerintünk ez akkor is egy kiváló alternetíva, lévén a szórakoztatási, tartalomfogyasztási igényeket is kielégíti. Mondjuk ilyen árfekvés mellett ez a minimum. 

A cikk további részeit a ide kattintva olvashatod el.

Syndicate content

©2009 ANT Ltd. | all rights reserved | Last modification: 27-11-2013

by: EOX Kft.