Partnertalálkozóink története

Cégünknél hosszú évekre vissza tekintő hagyomány, hogy minden évben megrendezzük partnertalálkozónkat, ahol vendégül látjuk, és szórakozni hívjuk mindazokat, akikkel az évek során együttműködünk.

Bizonyítandó, hogy az informatikai szektor résztvevői is kreatív, fantáziadús emberek, minden évben különböző témákkal, mottókkal, játékokkal, és egyéb érdekes, vicces szórakozási lehetőséggel lepjük meg partnereinket.

2003-ban felelevenítendő a régi emlékeket egy úttörő táborba invitáltuk vendégeinket, ahol különféle feladatokkal, a régi gyermektáborokból még emlékül előhozható játékokkal, ügyességi próbákkal dolgoztattuk meg úttörőinket, hogy végül minden egyes csapat jól kiérdemelt büszkeséggel üljön a tábortűz melege köré, és mulassa át az éjszakát.

2004-ben szerényen, csak egy szolid fékeveszett találkozóra hívtuk vendégeinket, ahol programként nem kínáltunk egyebet, mint játékot, versenyt, száguldást, mókát, és kacagást.

2005-ben aztán elkalandoztunk a fantázia csodálatos birodalmába, ahol megidéztük az Ezeregyéjszaka meséinek misztikumát, mindezt keleties játékokkal, ízekkel öltöztetve.

2006-ban jött el a hősök ideje, mikoron a Lovagkorba visszarepítvén a mindennapok hősei is bebizonyíthatták, mennyire talpraesettek, harcedzettek, és mily bőségesen rendelkeznek még lovagi erényekkel. Családbarát mentalitásunkat követvén, igyekeztük programjainkat úgy összeállítani, hogy a legkisebbek is vidáman töltsék az estét szüleikkel együtt. Az ügyességi, és erőnléti feladatok végén a fáradt izmokat és éhes gyomrot az igazi magyar konyha remekeivel töltöttük meg, és isteni borokkal oltottuk a szomjazó torkokat.

2007-ben a vezetés élményét ötvöztük a csillagok fényével egy igazán festői környezetben, ahol ráadásként Pazar gasztronómiai körítéssel vártuk benzingőzben száguldozó vendégeinket. A terepen, friss levegőn támadt farkas éhségre ez igazán remek gyógyszer volt.

2008-ban váltunk nagykorúvá. Ennek örömére úgy gondoltuk, valami igazán felnőtt programmal lepjük meg partnereinket, ami kellően izgalmas, érdekes, és „bűnös”.

Mivel már teljes joggal fogyaszthattunk alkoholt, viszont mi szeretünk küzdeni az igazán jó dolgokért, ezért központi témáknak nem is választhattunk volna jobbat, mint a 20-30-as évek Amerikájának szeszcsempész korszakát. Megelevenítettük hát az alkoholtilalom idején virágzó partyk idejét, az igazi hamísítatlan gengsztervilágot, a maga füstös, puskapor, és szivar szagú titkos játékbarlangjaival, és persze az elmaradhatatlan swing zenével.

2009-ben megihletett bennünket a mesés Görögország, a mitológiai hősök, istenek, félistenek világa.
Felállítottuk hát Dionüszosz oltárát, hogy köré gyűjtve barátainkat, együtt élvezzük ki a görög konyha fenségei ízeit, borainak különlegességét, táncuk szépségét, és vidámságát.
Persze, hűen magunkhoz, további meglepetésekkel is szolgáltunk még az este folyamán.

2010 az egzotikus tájak, ételek, filozófia, és egyéb különlegességek világába kalauzolt mindenkit.

A Karibi térség megfelelő helyszínnek ígérkezett minden tervünk, és meglepetésünk megvalósítási helyszínének, ezért ide varázsoltuk partnereink szórakoztatására.

Vérpezsdítő zenével, látványos show műsorokkal, bennszülött fűszoknyás nők táncával, tüzes koktélokkal, és egzotikus finomságokkal kényeztettünk mindenkit. S ha mindez valakinek nem lett volna még elég, sorsát, jövőjét meginvitált asztrológus szakértőtől, vagy a tarot kártya bűvös hatalmából nálunk megtudhatta.

2011-ben az üzleti életben végig söpört a gazdasági válság. Mi azonban nem adtuk fel, ragaszkodva eddigi hagyományainkhoz, úgy döntöttünk, egy igazán stílusos estével lepjük meg vendégeinket, ahol ha egy este erejéig is, de elfelejthetik a napi gondokat, és élvezhetik a mennyei manna örömeit éppúgy, mint a pokol tüzes, tiltott izgalmait.

Megrendeztük hát az angyalok, és ördögök estéjét. Előkerültek a bűnös, ördögtől való dolgok, mint a rulett asztal, vagy a póker, a fenséges koktélok, és a szivarok. Ellensúlyozásként játékos programlehetőségként óránként megszólaltatva a mennyei harangot nyílhattak lakatok, hogy a manna fenséges ízeivel, és finomságaival kényeztessen minden kedves résztvevőt.

Ha pedig már angyalok, és ördögök, pokol, és mennyország, akkor ezoterika, így az előző évek sikereire való tekintettel is, újra eleget tettek meghívásunknak szakembereink, hogy az asztrológia, és a tarot segítségével útmutatást, és tanácsokat adjanak. Az angyali szépséget közvetítendő pedig egy tehetséges henna festő díszítette szebbnél szebb mintákkal a hölgyvendégek bőrét.

Hogy mit hoz majd a 2012, azt még nem tudjuk, de az előző évek tanulságaiból leszűrhetjük, hogy van ami nálunk az ANT-nál garantált, és ez nem mást, mint az önfeledt játék, móka, kacagás.

Tartalomátvétel